Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar egy srác se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar egy srác se lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Folyton csak ilyen kamu kifogásokkal jönnek, pedig nem nézek ki rosszul.

2023. dec. 5. 14:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én nem mennék fel társkeresőre, meg amúgy is válogatós vagyok
2023. dec. 5. 14:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor írj, és megd*glak.
2023. dec. 5. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert normális vagy és normális ember nem fogja neked odaadni a testét lelki bűnös kapcsolatra. Értsd meg. Te is normális lány vagy, NE erre hajts. Tiszta udvarlást keress
2023. dec. 5. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha válogatós vagy akkor saját kérdésed ellen beszélsz...

Állatias dolgot meg ne kérj.

2023. dec. 5. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy privátvadász kérdés? 125 tökösbarom fog rád írni...
2023. dec. 5. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:
...vagy nem tudom... De ez olyan gyanús hogy naaaa.... annyi igénytelen perverz ember ír rád majd hogy reggelig válaszolgathatsz. Ne csinálj ilyet. És nagyon lelki bűn hitbelileg amit kérsz. Épeszű emberek nem fekszenek le csak úgy élvezetből ismeretenül
2023. dec. 5. 15:09
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os ismeretlennel én se feküdnék le, aki meg itt rám ír privátba az fölösen teszi mert interneten nem ismerkedem, csak élőben.
2023. dec. 5. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak az átlag alatti nőkkel is le akarnak feküdni szóval at nem lehet hogy nem nézel ki rosszul
2023. dec. 5. 15:20
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as férfias vagyok és heti 5-ször lejárok a terembe, szóval jól nézek ki.
2023. dec. 5. 15:29
 20/21 anonim ***** válasza:
91%
Akkor lehet, hogy épp emiatt, mert nem vagy elég nőies, azaz nem felelsz meg a mai nap nőideáljának, ha férfiasan gyúrod ki magad. De ez csak egy tipp, az is lehet, hogy félnek tőled, vagy netán valami olyan üzentetet sugallsz, amelyből ők azt értik, hogy nem rájuk vársz.
2023. dec. 5. 15:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!