Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell szégyellni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ZsocaLatex&PVC kérdése:

Miért kell szégyellni a merevedő cerkát,hiszen nem is tehetünk róla?!

Figyelt kérdés
Pláne szerintem csak így kellene látnia a nőknek a férfiakat és akkor nem lenne olyan taszító!?
2023. dec. 5. 09:04
A kérdező szavazást indított:
Tetszik!
Nem tetszik!
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki szégyelli? Én nem, az biztos! 😁
2023. dec. 5. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
A fiúcskák szégyellik csak. Egyébként a helyzete válogatja, hogy hol kell esetleg takarni, ruházattal. Pl. temetés, templom, haver társaságában ha a haver csaja bikiniben van, stb.
2023. dec. 5. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szégyellem, ha akar akkor álljon. Egy általános tanács: az emberek sokkal kevesebbet foglalkoznak azzal, hogy hogy nézel ki, mi van rajtad, mit mondasz, mint amennyit te gondolod.
2023. dec. 5. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Aham... gondolj bele lenne egy szerető barátnőd, csini, cuki, odavan érted. Majd hazamegy és közli, ááá ahogy a villamoson ültem körbeállt 5 fickó és vadul rázta a brokeszét, dícsértek hogy milyen csinos vagyok. S mivel "így természetes" ezért epekedve néztem a f.szukat.

Na ilyen szituban is ugyanazt gondolnád amit fent leírtál?

2023. dec. 5. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit jelent szégyellni valamit?

Pl szerintem én nem szégyellem, hogy szoktam pisilni, kakilni, de azért a villamoson próbálom visszatartani ha kell.

Ugyanígy nem szégyellem hogy szokott merevedésem lenni, de azért a ha olyan a szituáció, akkor igyekszem lekonyulni és eltakarni.

De szerintem ezzel az emberek 99,99%a így van.

Végülis jogos a kérdésed, hiszen miért öltözünk fel akkor is ha az időjárás nem tenné kötelezővé? Miért tabu a szex téma? Nem gondolom hogy az ősember nagyon zavarba jött volna ha egy akár ősember gyerek látta volna ahogy szexel.

2023. dec. 5. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Haver a nőknek nem taszító a pénisz - ha a párjukról van szó. A többi meg nem érdekli őket.
2023. dec. 5. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!