Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek Lizzóval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek Lizzóval?

Figyelt kérdés

[link]

Én nagyon döngetném 🤭

A "nem (nő vagyok)" és a "nem (férfi vagyok)" válaszok természetesen csak azoknak szólnak, akik vonzódnak a nőkhöz 😉 (azaz hetero férfiaknak és bi/leszbikus nőknek).

2023. dec. 4. 12:53
A kérdező szavazást indított:
Igen (férfi vagyok)
Nem (férfi vagyok)
Igen (nő vagyok)
Nem (nő vagyok)
16 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
26%

Ennek a kérdésnek így semmi értelme.

Esetleg ha azt írnád hogy te hasonlóan nézel ki és azért kérdezed, akkor talán.

2023. dec. 4. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Nekem bejönnek a telt csajok, de ebben a nőben semmi extrát nem látok, sőt, inkább taszít. Ha a bőrszíne egy árnyalattal halványabb volna és meglátnám a mátészalkai pályaudvaron, azt hinném, ő Dzsesszika/Ramóna/Vanessza, aki végzett az iskolában és a vonatra várva még felbont egy epres Hellt.

#1 Már miért ne lenne értelme?

A kérdező feltette kérdésként, hogy lefeküdnénk-e Lizzóval, ezt szavazásra is bocsátotta. Lehetett volna helyette Juga Veronika, Bill Clinton, Simone Signoret, a küklopsz, akárki.

Nincs semmi értelmetlen a kérdésben és a válaszadáshoz nincs szükségem a kérdező küllemének ismeretére.

2023. dec. 4. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, mert csúnya
2023. dec. 6. 04:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!