Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ennyire nehéz négyesre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz négyesre, párcserére huszonéves párt találni?

Figyelt kérdés
Huszonéves, igényes, sportos, jó megjelenésű (de azért nem modell) párként keresnénk másik párt négyesre, párcserére (vagy harmadiknak lányt). Normálisan kommunikálunk, vállaljuk magunkat, nem siettetünk semmit, ráadásul Budapest környékén keresgélünk, ahol talán a legnagyobb a választék. Ehhez képest nem nagyon jutottunk előre több hét alatt. Egy appon és goldengaten próbáltuk, sok match és jelölés érkezett. Akikkel elindult a beszélgetés nagyrészt vagy ghostoltak / töröltek vagy hetente egyszer válaszolnak ami meg a mi kedvünket eléggé elveszi, mert mi aktívak és érdeklődők vagyunk. Aki kicsit reményteljesebbnek tűnik, azokkal meg lehetetlen összehozni a találkozót mert mindig dolguk van. Néhányan meg egyéb okok miatt estek ki. (Nemi fertőzés, külföldiek és költöznek nemsokára stb.) Miután az első tucatnyi beszélgetésből nem lett semmi, kezd elmenni a kedvünk. Másnak is ennyire nehéz ez a téma?
2023. dec. 3. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ismerősi kör nem johet szóba?
2023. dec. 3. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert ez a sport általában 40 felett kezdődik.
2023. dec. 3. 20:57
 3/13 Lazy Lover ***** válasza:
inkább keress ismerősi körben anno mi is kerestünk barátnőmmel partnert de nem találtunk senkit se csak a sok kamust
2023. dec. 3. 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Swinger. Ott nem kell randira menni semmi. Ott leulsz es nezelodsz ismerkedsz. Ha van szimpi par akkor odamentek es ismerkedtek. Ha mehet tovabb akkor folytatjatok a kuzdoteren.

Az ismerkedos reszt a sok kamut ki lehet kuszobolni a swingerben.

2023. dec. 3. 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:

4#-es vagyok. Mi is keresünk, de ezen a szinten meg is marad, nem küldünk képeket. Nincs időnk a felesleges körökre. Hova tesszük addig a gyereke? Aztán megint pofára esés, hogy nem jönnek el vagy nem azok akik a képen vannak vagy nem szimpatikusak vagy büdösek, stb stb stb.

A párban párkeresés, még nehezebb mert ha az egyik félnek még szimpatikus a másik (az egyik párból a ff-nak a másiok párból a csaj) attól még nem biztos a teljesség....á kur va nehéz.

A swinger erre egy nagyon jó alternatíva. Ott tudjuk hogy a másik pár is azért van ott, nincsenek felesleges körök. Látszatnak egyből a testi adottságok, egyből lejön hogy szimpatikus-e vagy sem.

2023. dec. 4. 08:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben járunk annyi különbséggel,hogy mi csak csajt keresünk harmadiknak . Nagyon nehéz olyant találni ahol rendbe van az IQ és megvan a szimpátia . Megnehezití,hogy ismerősi körből nem akarunk (egyenlőre) keresgélni.

25F

23L

2023. dec. 4. 11:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Keressetek ilyen bulikat (nem swinger klubot, hanem S+ bulit).

Mi is ebben a cipoben jarunk

2023. dec. 4. 13:11
 8/13 Lazy Lover ***** válasza:
Szerintem a magyar emberek prűdek csak a szájuk nagy mi is feladatuk a dolgot
2023. dec. 4. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:

8# nekem az a bajom hogy nem tudom ki van a végén, kivel ismerkedek. Addig nem küldök képet. Nem akarom hogy vissza éljenek vele. Ha nem küldök képet ők sem. És vica verse.. Róka fogta csuka. Így maradunk a swingernél. Ill magán buliknál.

Ott volt már pozitív tapasztalatunk.

2023. dec. 4. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg gáz, ha valaki ilyet akar, de nem vállalja az arcát.

Nem értem, mit kell ezen szégyellni? 2023-at írunk!

Hogy lehet ezzel visszaélni? Túl sok amerikai filmet néztél? Max ha az UNO-nál dolgozol, akkor megértem, de nem hinném, hogy erről van szó...

Ha keresgélek Feeld-en (erre való app), rögtön balra húzom az arc nélküli képeket.

2023. dec. 4. 16:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!