Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők ha 1férfi azért fizetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha 1férfi azért fizetne hogy a lábaid alatt es előtt heverhessen és azt kérné állj rá, bevállalnád?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 15:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

7-es felpontoztalak, mert látom sok bunkó lepontozgat

(Nem Én pontozgatok le)

2023. dec. 3. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

4-es!

Ez pont fordítva van. Hiába fizetek nem is keveset, akkor sem lehet normális lányt találni aki tényleg bevállalja, és nem csak a szája jár. Én többször fizettem már másfajta fétisre, és nagyon nehéz volt személyes találkozót összehozni. Hiába egyeztünk meg a pénzben, majdnem mind eltűnt mikor találkozni kellett volna. Pedig nem kértek keveset, és igent mondtam. De volt olyan is, hogy a lány keresett meg, hogy ő bevállalná, aztán összehoztunk 2-3 találkozót, és utána tűnt el. Pedig ő már láthatta, hogy nem akarom bántani, vagy semmi olyat nem kérek tőle amiben nem egyeztünk

meg, és mégis eltűnik egy szó nélkül.

2023. dec. 3. 17:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Tessek emberek nem csak Én vagyok ilyen, itt a példa a 12-es

Ja és 1rofilom van!!!

2023. dec. 3. 17:13
 14/14 A kérdező kommentje:
1Profilom
2023. dec. 3. 17:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!