Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak kimondottan anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak kimondottan anál kedvelő nők?

Figyelt kérdés

Vagy ezt mindenki csak a párja kedve érdekében vállalja be, de valójában a nőnek nincs benne semmi élvezetes?

Légyszíves kort is írjatok.

2023. dec. 2. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt ilyen partnerem, punciban még szűz is volt, viszont az anált nagyon szerette, keményen is.
2023. dec. 2. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Vannak.
2023. dec. 2. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Nincs
2023. dec. 3. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Én egy ideig kifejezetten jobban szerettem az analt, előbb tudtam úgy élvezni, mint hüvelyi úton, de mióta azt is megtanultam, szinte egyáltalán nem kívánom az analt.
2023. dec. 3. 05:51
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen, en szeretem, paromnak viszonylag vekony a farka de eleg hamar elmegyek tole
2023. dec. 3. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Én szeretem is, meg nem is. Amikor először csinálta nekem valaki nagyon profin, akkor eszméletlenül élveztem, és ha akkor olvasom ezt a kérdést, akkor kapásból jelentkeztem volna, hogy tessék, én, totál ráfüggtem, annyira jó volt, ám utána még számtalan más emberrel is próbálva rájöttem, hogy mennyire tehetség kérdése az, hogy csak jó legyen és ne fájjon egyáltalán, azóta is csak az első csak élvezetére gondolok és inkább kerülöm, mert nagyjából senki más nem tudta azóta produkálni, hogy csak élvezzem, fájdalom nélkül.

Nem kérek privát üzeneteket, vagy úgysem válaszolok rájuk. 40 éves vagyok.

2023. dec. 5. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Vannak
2023. dec. 5. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Van igen
2023. dec. 6. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes barátnőm konkrétan erősen rá volt függve amivel engem is függővé tett.
2023. dec. 15. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Én lifejezetten szeretem és igényelem. 27l
2024. máj. 26. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!