Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tiis szivattok meg férfiakat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiis szivattok meg férfiakat, szexet felhasználva?

Figyelt kérdés

Szex reményében kihasználod vagy lebuktatod, kirabolod, akármi. Persze csak azokat akik megérdemlik.

Mondjuk drogos és elhiteted vele, hogy szexepni fogtok, közben szólsz a zsaru haveroknak és lekapcsolják.

Ha szoktatok ilyet csinálni, általában mi célból?

2023. dec. 2. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
98%
Ezzel ugyan olyan undorító lennék mint az adott illető. Inkább kerülöm a másoknak ártó alakokat, és nem vagyok önjelölt rendőr, hogy bárki helyett igazságot tegyek, belekeveredni ilyenekbe meg végképp nem akarnék, egy ilyen átverés könnyen elsülhet fordítva, hogy még én lennék a bűnös a végén.
2023. dec. 2. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

:DDDD

Erről egy sztori jut az eszembe, és azóta sem volt még csak hasonló sem.

Panelban laktam akkoriban, és ismerkedtem egy lánnyal, majd leesett nekem idővel, hogy csak kihasználásra utazik a csaj. Ha a szexet felhoztam, akkor terelt, hárított, nem akarta nyilvánvalóan, de közben azt elvárta, hogy ide oda furikáztassam, meg ilyen fodrász, olyan fodrász, aztán egyik este át akart b*szni, eljátszottam, hogy elaludtam, de a bejárati ajtó kulcsát az alsógatyámba tettem, és bezártam az ajtót. Nem tudott kimenni (ráadásul a 7. emeleten laktam) tehát az ablakon sem nyilván :D

Hallottam azt is, hogy a cuccaim közt turkál, később kiderült (mert leejtette és egyértelműen kivehető volt a hangból), hogy a pénztárcámat ejtette le. Egy kis olcsó cafka volt, de ráb*szott, mert nem tudott kimenni, és a kulcs az alsógatyámba volt, tehát kénytelen lett volna belenyúlni az alsómba a farkamhoz. Ez végül sajnos nem valósult meg, de felébresztett, mondván, hogy neki fontos dolga van (este 11 után megjegyzem). Hát mondom menjél akkor, de ő nem találja a kulcsot :D, mondom nem is fogod, mert itt van a farkamnál, ha kell ,akkor nyúlj oda szépen. Duzzogva leült a kanpapéra, én meg visszafeküdtem. Éjszaka azért megpróbált mindenféle akciót, hogy elvegye a kulcsot, de nem tudta, ezért kivárta a reggelt. Nekem tényleg volt dolgom, ezért elmentem otthonról, akkor ment ki ő is.

Na így kell egy pénzsóvár r*bancot megszívatni. Azt mondjuk sajnálom, hogy nem cummantott le, meg kapta be, meg ilyenek, pedig megdugtam volna, de hát mindegy. Már nem most volt. :DDD

2023. dec. 2. 13:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Óriási.
2023. dec. 2. 14:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!