Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők 1-10skálán mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 1-10skálán mennyire tartjatok magatokat perverznek?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 06:02
A kérdező szavazást indított:
12,bdsm,fétis, kaka, pisi, minden
10bdsm fétisek is
Erős 8 minden kivéve bdsm es fétisek
3,nagyon prűd vagyok
15 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem a legtöbbbjük 0 szinten az, feltéve, ha a lelki terrorizálást is idevesszük.
2023. dec. 2. 06:17
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Semennyire sem tartom magamat perverznek, ezért jelöljem be azt hogy prűd lennék? A kettő nagyon nem ugyan az.
2023. dec. 2. 06:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2023. dec. 2. 06:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért a BDSM a skála teteje?

Ki a perverzebb? Aki csoportos szexet, gang-bang-ot vállal, de BDSM-et nem vagy aki, hagyja, hogy a domja szétalázza és megkínozza, de csak neki?

2023. dec. 2. 06:54
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha a 3 = nagyon prűd vagyok, akkor mi az 1 és 2?
2023. dec. 2. 06:55
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Az 1 vagyok én. 26 évesen szűz és nem is vágyom ilyen fogyatékos pasikra...
2023. dec. 2. 07:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Kivancsi kalandozo a bdsm, pisi, kaki,fétisek sok nőnél kiveri a biztosítékot, de ugye Te ferfi vagy vagy valami zúzmo ami mindenbe beleugat! Vágod?
2023. dec. 2. 07:06
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes ez a szavazás: feltetted a kérdés 10-es skálára, majd 4 válaszopciót hagytál, amiből az egyik már ki is lóg a skáláról.

Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, számodra létezik perverz, full perverz, extra perverz, illetve full prűd ember. Szerintem az emberek elég tetemes százaléka esik a 3 és a 8 közé.

2023. dec. 2. 07:23
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Pisi, fétis jöhet, de csak misszionárius pózban szeretek dugni, mit jelöljek be?
2023. dec. 2. 07:45
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Extra perverz vagyok, az intelligens emberek indítanak be, akiknek megvan a matek érettségi és a magyar nyél is. Akik össze tudnak rakni egy normális kérdést (jó tudom itt a normális is S hétköznapi szint alatt van, de hát na). Akik tudják milyen a 10-es skála. Na velük jöhet szinte bármi amit mind a ketten élvezünk...
2023. dec. 2. 08:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!