Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők nálatok mi volt az ok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok mi volt az ok, ha megcsaltátok a párotokat?

Figyelt kérdés

Kivel csaltátok meg? Kiderült valaha?

Kort is írjatok légy szives.

26/F

2023. dec. 1. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Fiatal voltam, elmentem egyedül egy házibuliba mert a pasim nem ért rá, de barátnőim unszoltak hogy menjek. Nem kevés ital után az egyik srácot lexoptam a mosdóban. Megbántam, bevallottam, megbocsátott. Azóta már nem vagyunk együtt de nem emiatt. Akkor 17 voltam, most 21, és azóta nem voltam hűtlen.
2023. dec. 1. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy megállapodásunk. Mivel távkapcsolatban voltunk így megengedtem neki, hogy bárkit megfektethet kivéve egy nőt. (hozzá érzelmek is fűzték)

Na bevallotta, hogy nem tudod csomót kötni a farkára, megdöntötte a nőt.

Romon voltam lelkileg... ekkor jött egyik munkatársam és hát engedtem neki, hogy megvigasztaljon.

Sosem mondtam el neki...

2023. dec. 1. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyorstüzelő, soha nem elégít ki. A legtöbb félredugásom kiderült.
2023. dec. 1. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Az én pasim kisfarkú és cuckold. Általában előtte szexelek másokkal de van amikor én megyek pasihoz és arról nem tud.

25L

2023. dec. 1. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolso, hova szoktak elvezni a szeretoid?
2023. dec. 1. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én férjemnek hatalmas farka van, nekem túl méretes és ritkán engedem,hogy a lábaim közé tolja!

A szeretőmé átlagos méretű és csodákat tesz vele

2023. dec. 2. 03:36
 7/7 anonim válasza:

Így már értem miért akarja a feleségem hogy tartsak szeretőt! Bár ő nem hinném h félre járna.

Én meg tanácstalan vagyok hogy miért akarja?

2023. dec. 3. 05:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!