Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar velem szeretkezni extrém helyeken. Hogy vegyem rá? Megerőszakolni nem fogom. 20F

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2 hete együtt vagyunk, és 1 hónapja ismerjük egymást. Tudja, hogy perverz vagyok, és fétisem a Pláza vécében szerezkezni, vagy Zemplén IC vécéjében az előjáték, vagy egy túraútvonalon. Nos, nem akar, mindig mondja, hogy most nincs kedve stb, és én nagyon unom, én mindig kedveskedek vele, elviszem fodrászhoz, meg bármi, de ő nem akar velem kedveskedni. elegem van már ebből...

2023. nov. 30. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
A szexet fizetős lánytól tudod megvenni, de az nem egy hajvágás ára. Két hete vagytok együtt, akkor fog veled lefeküdni, ha majd ő is vágyik rá. Ezzel a kanos nyomulással csak elveszed a maradék kedvét is, annyira taszító.
2023. nov. 30. 19:59
 12/21 anonim ***** válasza:
3%

"ha majd ő is vágyik rá"

:DDDD

Komoly?

Ti vagytok ám az alfa hímek hombre!

2023. nov. 30. 20:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Értem szakítsak vele ? Nem akarok mert hűséges és finoman főz.
2023. nov. 30. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk az a beteg ha normálisan nem is vagy hajlandó megdugni.. én is bírom az extrém dolgokat, de nem probléma az hogy normálisan otthon csináljam..
2023. nov. 30. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

Tessék:

[link]

Nyomtasd ki és tűzd ki az ajtófélfára.

Vegyél fel egy bakancsot és mehet a menet!

2023. nov. 30. 20:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Csajom katolikus, engem érdekelne templomban is egy petting, de tiszteletben tartom a vallását.
2023. nov. 30. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg mindeni komolyan válaszol ennek a kamu majomnak? Katolikus, finoman főz, elviszem fodrászhoz, mindenhova. Saját bevallása szerint is 2 hete! vannak együtt.
2023. nov. 30. 23:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Kussolj már
2023. nov. 30. 23:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem a szeretet jele hogy zavar hogy ilyen helyeken ahol lebukás veszélye fenyeget és te itt akarod. Pénzbüntetést is szerezhettek. Ő normális. Ha ez zavar veled van a gond. Keress mást aki partner ne őt kényszerítsd el fog menni.

A jó kajá

2023. dec. 1. 05:22
 20/21 anonim ***** válasza:

19 folyt

A jó kaja miatt nem akarsz szakitani. Eléggé önző.

Keress engedelmes Sub nőt. De ez akaratossag, ami benned van és nem dominancia, de talán van aki ezt élvezi.

2023. dec. 1. 05:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!