Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van még aki a külsejét helyezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki a külsejét helyezi az előtérbe a belsőjével szemben?

Figyelt kérdés
[link] Én ezért helyezem előtérbe, az egész randizás a külső alapján való diszkriminálás, válogatás. Lehetek belül bármilyen, nem fogja a külsőmet eltorzítani, míg fordítva igen. Ha az embernek nincs teljesen elviselhetetlen személyisége és mellé jól nézz ki akkor nyert ügye van, akinek torz a külseje annak senki nem kíváncsi a belsőjére, max barátság lesz belőle ha valaki túl lát a külsőn.
2023. nov. 30. 03:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenki.
2023. nov. 30. 06:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat sajnos mindenki, én ugy érzem nem nezek ki rosszul (masok is mondtak) de én nem ez alapjan valasztok, nekem az ilyen emberek általában "üres dobozok". Nyilvan en is megnezem hogy ne legyen több füle mint foga, mert hazudnék ha azt mondanam hogy nem, de van aki nagyon jol nezett ki mint egy modell de nem kellett, mert üres doboz volt.
2023. nov. 30. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a külseje jó, nem lesz jó, ha csak a belső, az sem lesz jó
2023. nov. 30. 06:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy ideig úgy voltam vele hogy a külső 50-50, inkább 80-20, a külső lesz a 80.
2023. nov. 30. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké.
2023. nov. 30. 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A 2-es vagyok, az az igazság hogy ami pl neked tetszik az nem biztos hogy másnak is, meg fordítva. Mindenkinek mas a szép es vonzó.
2023. nov. 30. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha találkozol akkor először a külső.

Ha beszélsz vele először, pl chat vagy ilyesmi akkor a belső. Mondjuk ez akkor igaz, ha magát adja az ember.

Aki külsőre nem jön be, szerintem abba nem tud beleszeretni. Viszont ha megismered és utána látod el tudod fogadni, ha nem épp a szépségideálod, mert előitélet nélkül ismerkedtél.

2023. dec. 1. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!