Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex fáj? Tartanom kéne tőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex fáj? Tartanom kéne tőle?

Figyelt kérdés
Nem tudom, még nem próbáltam… tartanom kéne tőle vagy nem?

2023. nov. 29. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha mindig fájna, akkor nem csinálnák annyian...

Alapból nem kellene fájnia. Vagy betegség, vagy tapasztalatlanság, durva szex az oka a fájdalomnak.

2023. nov. 29. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Hány éves vagy?
2023. nov. 29. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
Nem fáj, de bűnös dolog.
2023. nov. 29. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Lány vagy???
2023. nov. 29. 20:02
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Még nem csináltam ezért kérdezem

#4 Lány vagyok

2023. nov. 29. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
19%

Akkor fáj ha nem tudsz (eléggé) ellazulni, ha nem vagy elég nedves, és síkosító sincs, ha a partner durva, vagy sok esetben akkor is ha túl nagy a farka. Ez viszont egyéni, valakinek a 15 cm is fáj, valakinek a 18 se. Nyilván nem fogod centizni, bemondasra meg mindegyik rátesz néhányat, ezeket sacc/kb mondom.

De lényeg hogyha fájna, akkor már kb kihaltunk volna. Az első lehet, de csak lehet hogy fájni fog, de ha odafigyel a partnered, te meg el tudod magad engedni, akkor kifejezetten jó érzés

2023. nov. 29. 20:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi

2023. nov. 29. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
9%
#5: én meg ezért válaszoltam.
2023. nov. 29. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
Nem fáj. Normális emberek úgy közelitenek egymáshoz, úgy viselkednek, hogy semmilyen kellemetlenséget ne okozzanak, nem hogy fájdalmat.
2023. nov. 30. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
nem, max az első pár alkalom kellemetlen, illetve ha sokáig nem voltál együtt senkivel utána lehet még az. De ha a párod figyel rád, nem kellene fájnia. Kommunikáció a kulcs, ha meg fáj nagyon, szólsz és abbahagyjátok
2023. dec. 3. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!