Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen intim pillanatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen intim pillanatot láttatok már vonaton/buszon?

Figyelt kérdés
Feltűnően ágaskodó férfiasság, vagy nagyon mini szoknya, stb?

2023. nov. 29. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Vonaton birtokba vettük a budit. Egyébként tiszta volt. Buszon esti járaton meg orál volt.
2023. nov. 29. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Előttem szállt fel egy csinos 20 év körüli csaj a vonatra. Nagyon formás alakja volt. Szoknyát viselt. Gondoltam magamban, milyen kár, hogy nem valami feszülő nadrág, akkor a fenekét is láthatnám. Abban a pillanatban felfújta a szél a szoknyáját a hóna alá és mivel kapaszkodott, nem tudott érte nyúlni.

Gyönyörű fekete csipkés bugyi volt a hibátlan popsiján.

Beégett a memóriába 😅

2023. nov. 29. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik kabinban két fiú szopta egymást.
2023. nov. 29. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Csók a sofőrrel, nem láttam, hanem átéltem.
2023. nov. 29. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
#4 Hasonlót láttam én is. Mentem ki WC-re a vonaton, a bent lévők viszont szarul csukták be, így telibe rányitottam 2 srácra... az egyik éppen lovagolta a másikat...
2023. nov. 29. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

Vonaton ujjazta a srác a csajt.

Ezután persze aki engem látott az egy srácot látott akinek áll a farka és markolássza nadrágon keresztül

2023. nov. 29. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Megpróbáltam kiverni úgy a zsebemen keresztül a vonaton, hogy ne vegye észre senki. Iszonyúan felvoltam izgulva. Szerencsére nem tudtam elélvezni, bizos átütött volna a sperma a nadrágomon. Nagyon ciki volt utólag belegondolva, mert a másik oldalon 4es székek voltak, és biztos észrevették, mint csinálok. De 15-16 évesen így volt. Ettől durvább nem volt.
2023. nov. 30. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Távolsági buszon éjszak a folyosó túloldalán a csaj feje bele volt bukva a pasi ölébe, takaróval lefedve. Lassan, de azért gyanúsan mozgott az a pokróc.
2023. nov. 30. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
#5-ös örülj hogy aki felül volt nem épp akkor sűlt el helikopterezte szét rád a tárat miközben rugózott. XDDD
2023. nov. 30. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Pasi merevedését láttam..L
2023. dec. 1. 09:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!