Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szoktatok így járni? Mennyire gyakori az ilyen?
Szex egy nagy(obb) mérettel (15-20cm) rendelkező férfival, akivel jó volt. Figyelmes volt, tudta használni, stb. Tehát semmi negatívum nem volt. Aztán szex egy kis(ebb) méretűvel (10-14cm), aki szintén ügyes.
Volt már olyan, hogy az utóbbival jobb volt vagy a nagyobb mindig jobb, ha nincs semmi hiba?
Ezt azért kérdezem, mert utóbbiak gyakran még ismerkedni se mernek ez miatt és az önbizalomra is nagy hatással van.
Nem. Egy szexuális partnerem volt eddig, akivel jelenleg is egy pár vagyunk.
Szerintem viszonylag kevés nő van, aki végigmegy a falun és kipróbál mindekit.
Szóval 15-16cm a minimum. A kisebbnél mi volt még a baj a méret mellett?
Biztos amiatt is szoktak. Mindenki azon aggódik, amiben gyenge.
Nem ez volt a kérdés.
Amit a 4-esben írtál, az a szokásos inkább legyen kisebb, de ügyes. Az én kérdésem arról szól, hogy mindegyik ügyes. Ez le is van írva, csak el kéne olvasni.
Amúgy a válaszok hiánya is épp elég beszédes :)
Nem kapcsolódik szorosan a témához, de talán nem kapok nagy dorgálást a kérdezőtől.
Volt egy isteni hármasom. Azon felül, hogy két full intelligens és figyelmes pasikkal voltam, talán azért is működött szenzációsan, mert mindkettőjüknek átlagos mérete volt, és nem hasonlítgatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!