Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan olaj, illóolaj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan olaj, illóolaj, naturális kence, amivel a barátnőm test és fanszőrzetét dúsabbá és erősebbé tehetem?

Figyelt kérdés
Olyan szagtalan megoldás érdekelne elsődlegesen, amik tisztálkodó szerekbe keverhetők és nagyfokúan hatásosak. Intenzív szőrmániám van, a nem megfelelő rosszalló hozzászólások leperegnek rólam!

#szőr #dussag #szagosság
2023. nov. 28. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy erre feltétlen jó, de a ricinus olajat tudom hogy szoktak hajhullásra, meg növesztésre használni. Olvassatok utána nem okoz e gondot, de most ez ugrott be mint naturális dolog
2023. nov. 28. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
A tudta nélkül akarnád intézni? Vagy miért kellene bármibe is belekeverni?
2023. nov. 28. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Gebetikát természetes módon nem lehet megváltoztatni. Reális szakállnövesztő sincsen pl. Férfi hormon hatására szőrösödhet de ezt te se gondolod komolyan. A Ricinus inkább a meglévő hagymákat tüszőket teszi egèszsègesebbè. Sűrűbb nem lesz tőle ahol eddig nem nőtt ricinus után se fog.
2023. nov. 28. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Engedélye nélkül? Ne legyél gerinctelen patkány
2023. nov. 28. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi olyan ami változtatna rajta.

Nekem is tetszik a dús párnapos szeméremszőr.

2023. nov. 28. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik. Hajnövesztőket lehet rá kenegetni, de erős illatuk van és rajta is kell hagyni hogy be tudjanak hatni a bőrbe, szőrhagymákba.

Tisztálkodó szerbe pláne NE keverd, intim mosakodóba meg pláne ne!!! A szőr nem fog megnőni, viszont "cserébe" kicsinálod vele a hüvely ph-t és beszed némi gombát.

2023. nov. 28. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Én ricinusolajat használtam erre a célra.L.
2023. dec. 16. 05:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!