Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha írok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Györffykee kérdése:

Miért van az hogyha írok egy sima kérdést akkor alig veszik észre de hogyha szexuális témában írok egy kérdést akkor egyből mindenki válaszol és megnézi?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy még a régebbi profilomon két kérdést írtam ki, az egyik egy sima kérdés volt a másikat tesztelésből raktam ki szexuális témában és rengetegen megnézték és válaszoltak rá (legalábbis az előző kérdésemhez képest). Próbáljuk ki, berakom szexuális témába és nézzük meg hogy mennyien nézik meg. Oké, nem biztos hogy írnak de szerintem valaki biztos ide talál

2023. nov. 28. 01:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért mert ebben a kategóriában van a legtöbb felhasználó.

T'dod mint a marketingesek bevált trükkjei, add el gyerekkel, kiskutyával amit nőknek szánsz, amit pasiknak azt meg csöcsökkel 😂

Szerencsére úgy tűnik a magyar társadalmat még mindig jobban érdekli a szex mint a politika.

2023. nov. 28. 02:23
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki a szexuális témákért jár ide, legfeljebb néha elkalandozik.
2023. nov. 28. 03:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, mért ebben az érdektelen a szex témában írogatnak az emberek, a Mátyás király palotájának födémje megtartotta-e volna a 25 mm-es műanyag tiplit korszakalkotó kérdésemet meg le se szarják az emberek!
2023. nov. 28. 03:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én speciel bíróm a hibbantakat. És itt nem az van, hogy írsz 1 választ és azt 5-en azonnal jobban tudják.....
2023. nov. 28. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Ez a legnépszerűbb kategória.
2023. nov. 28. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a való életben is érvényesül ez a dolog.

Pl:. elmész egy múzeumba megnézni valami nagyon híres műalkotást, vagy kiállítást, és ha ott van egy nagymellű, formás seggű, szép arcú nő, aki olyan ruhába van, hogy a seggére ráfeszül a ruha, a mellei kint vannak, és a háta sem fedett, akkor hiába döntötted el, hogy most "művelődsz", legfeljebb a csöcsökben, meg a seggekben fogsz valami szépet látni. Mire kijössz a múzeumból, már azt sem tudod miért mentél oda, de azok a csöcsök meg seggek "megvannak" még.

Érted. :D Ez ilyen. Ezután már nem is azért mész múzeumba, mert annyira érdekel, hanem mert lehet, hogy megint ott a lesz az a jó kis maca.

És ez csak egy példa volt, de az élet minden területén ez a jellemző.

2023. nov. 28. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

De az is lehet, hogy most csak magamból indultam ki. 🤔

Előző voltam.

2023. nov. 28. 13:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!