Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit gondoltok erről a seggről?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 27. 20:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk ha nem lenne ekkora segge! Hát úgy. A lányok nem értik meg, hogy nem az a fontos, hogy nagy legyen a segge, hanem formás. Ez a segg, amit a kérdező linkelt, az nem formás, csak nagy. Retusált kép is, plusz az egyik lábát felemeli, így becsapós, de amúgy ez az a fajta segg, amit a farmernadrág csak összefog, de amúgy nem jó szerintem. Inkább akkor ne legyen olyan formás a lány feneke, de ne legyen ekkora. Nem kell tökéletesnek lennie, de ekkora ne legyen. Ez ilyen Kim Kardashian féle segg.
2023. nov. 27. 21:23
 12/29 anonim ***** válasza:
72%

Előző vagyok még

Amit én linkeltem, az a tökéletes 10/10, de az nagyon kevés lánynak van, és egyébként nem is elvárás, de ha modellről van szó, és fotókról, akkor ilyen popsi az igazi, amit én linkeltem. De ez csak az én véleményem.

2023. nov. 27. 21:24
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A fontosabb kérdés, hogy miért kapott lepontozást a 8-as? Jó fej lehet!
2023. nov. 27. 21:25
 14/29 anonim ***** válasza:
37%
Egy kis méretű fickónak lehet, hogy nagy ez a segg, de egy termetes férfinak aligha.
2023. nov. 27. 21:27
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

"Egy kis méretű fickónak lehet, hogy nagy ez a segg, de egy termetes férfinak aligha."

Hát te jó hülye vagy akkor barátom, ha ezt hiszed.

2023. nov. 27. 21:30
 16/29 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így egyértelműen kijelenteni, de ha belegondolsz van benne ráció.
2023. nov. 27. 22:05
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Ez az a segg, ami most még jó.. de 5 év múlva már egy karfiolos hájsegg lesz, ha nem kezd most nagyon ráedzeni...
2023. nov. 27. 22:40
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
Igen becsapós a kép, de gyerekek ezen a képen egy nagyon jó alakú csajszi van, akit kb. mindenki megdugna (még akkor is ha vannak nála sokkal jobb popsijú csajok is).
2023. nov. 27. 23:00
 19/29 anonim ***** válasza:

Adnék neki "injekciót"...! 🤣🤣🤣

Ettől függetlenül nem kell túl hypeolni, ezt is biztos unja már valaki, illetve ez is büdöset fingik+kulázik! 😁

2023. nov. 28. 00:07
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Akármekkora segg, és akármilyen lesz 5 év múlva, most még jó. Dugnivaló, markolnivaló.
2023. nov. 28. 00:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!