Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor nagyon túlfűtött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nagyon túlfűtött állapotban vagy szexuálisan, akkor tudsz a feladataidra koncentrálni?

Figyelt kérdés

Férfi vagy nő vagy?

Kapcsolatban élsz?

Főleg férfiakra vagyok kíváncsi, de bárki válaszolhat.

Ha amúgy éppen egy jó kapcsolatban élsz és tudod, hogy lehet majd belőle este szex, akkor a napközbeni teendőkre tudsz megfelelően koncentrálni? Félre tudod ezt addig tenni?

2023. nov. 26. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi ez a kislányos kérdés?

A férfiaknál nincs ilyen. "Túlfűtött" állapotban a nagy részük kicsapja, akár egyedülálló, akár nős.

2023. nov. 26. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de tegyük fel, hogy akkor sem szűnik a túlfűtöttség.
2023. nov. 26. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
De, megszűnik. Az lehet hogy 1-2 óra múlva megint előjön, de addig lehet dolgozni.
2023. nov. 26. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor muszáj kielégülni!
2023. nov. 29. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, kapcsolatban élek de amugy eleg sokszor eszembe jut munkakozben es akkor nehezen koncentrálok, elég sokszor előfordul de mivel nem élek együtt a parommal, ezert általában hétvégén van ilyenre idő, hétköznap meg vannak játékszerek
2023. nov. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!