Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet hosszas kihagyás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hosszas kihagyás után fájdalmas a szex?

Figyelt kérdés
Két évig nem volt se kalandom, se kapcsolatom, mert volt egy érzelmi sérülésem. Habár kalandom még életemben nem volt, tegnap mégis emelett döntöttem. Egyébként minden rendben volt a sráccal, és jól is reagáltam rá fizikailag, azonban borzasztóan fájt maga a szex. Az előjáték mondjuk nagyon kevés volt, egy fél percet sem fordítottunk rá szerintem. Bár akkor sem hiszem hogy ez az oka. Lehetséges hogy évek kihagyásával fájdalmas lesz a szex? Ez javulhatna ha többet lenne benne részem? Előre is köszi a választ!

2023. nov. 26. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted tudnunk kéne, hogy mi és hogyan törtent tegnap?
2023. nov. 26. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs előjáték vagy nem vagy eléggé felizgulva attól fájhat. Amúgy nekem mindig szokott ha hosszabb kihagyás után vagyok, ha nem is fáj de feszít az elejen jobban, egy idő után pedig jó lesz, ha rendszeres akkor szerintem nem lesz gond
2023. nov. 26. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Volt elég nedvesség?

Ne szágyelj síkosítót használni.

Nincs abban semmi. Pláne ha rövid az előjáték.

2023. nov. 26. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, lehetséges. Feleségem barátnője volt rettentően beszűkűlve. Ő 5 év teljesen szexmentes időszak után volt. Nem volt dolgom még szűzzel, de szerintem az sem lett volna ilyen nehéz. Hosszú és alapos előjáték, előkészítés könnyebbé teszi az aktust. Az elején csak lassan és óvatosan csináljátok, hogy megszokd, közben játsz magaddal, hogy a megfelelő nedvesedésed is meglegyen.
2023. nov. 26. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem több előjáték kellett volna hogy jobban fel legyél izgatva.Nekem ha nem izgat fel kellőképpen és nem nyal ki akkor fájdalmas szokott lenni.Ez fontos szerintem a te esetedben.Egy kis nyalás, izgatás és nem fájna szerintem, pici sikosító
2023. nov. 26. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem távkapcsolatom volt, úgyhogy megszoktam, hogy hosszasabb kihagyás után az első mindig fáj. Akkor is, ha nagyon felizgat és nagyon nedves vagyok. De csak rövid ideig tartott a fájdalom mindig és a következő napokban már nem volt gond.
2023. nov. 26. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!