Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon érzékeny a makkom, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érzékeny a makkom, ha hozzá érek már attól fáj.. mit csináljak?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, fiú. Fitymaszűkületem van és ha áll akkor nem jön le a bőr vagy csak nagyon nehezen, a makkom meg nagyon érzékeny ha áll, próbáltam gatyában tartani de nem nagyon segít, és nem nagyon hat.. félek hogy ha a barátnőmmel dugunk akkor fájni fog vagy nem jön le a bőr és megint fájni fog.. és ha szop akkor megint érzékeny lessz..

Mit csináljak ezek ügyben?

Előre is köszönöm a válaszokat

2023. nov. 26. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem az orvosnak mondod el? Ő tud segíteni.
2023. nov. 26. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:

“Nagyon érzékeny a makkom.”, “ 18 éves vagyok, fiú. “

Lányoknak nincs!😁

2023. nov. 26. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Fitymaszűkület. Ez már alapból baj. Így sosem fogod élvezni a szexet. Irány az urológus. Műtét kell. Körülmetélnek aztán jó lesz az. Bár ugye utána is nagyon érzékeny lesz a makkod, főleg a nadrágban ugye, de a "jó hír", hogy kicsit érzéketlenebbé is válik egy idő után, amitől több ideig bírod a szexet.

Igen, hogy én ezeket honnan tudom? Tapasztalat sajnos. Nekem is volt, és lényegében "hamar lekapták" a bőrt, és mivel nem akartam bent maradni, ezért azt mondták, hogy akkor helyi érzéstelenítést kapok, amivel egyébként rosszabbul jártam, mert kib*szottul fájt. Viszont nem kelle bent maradnom, majd 3 hét "rehab", ami értelemszerűen abból állt, hogy csak hugyozásra használhattam, plusz kerülnöm kellett a formás idomokat a szememmel, mert ha felállt, akkor kib*szottul fájt. Ezt meg onnan tudom, hogy volt reggeli merevedésem, ezalatt a 3 hét alatt, és hát én férfiasan bevallom, hogy összesz*rtam magam, és nem tudtam mit csinálni vele. Most gondolj bele, hogy tinédzser korban reggeli merevedés. Érted. Az nem 2 perc. :D

Ezt jobb hamar elintézni, mert később probléma lehet. Főleg szexnél.

2023. nov. 26. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Pár hónap alatt kilehet tágítani, a bőr nyulik alkalmazkodik. Lassan feszítgetni kell. Nyilván ésszel ovatosan, több hónap alatt. Egyre lazább lesz egyre jobban hátra lehet húzni. Az érzékenység is elfog mulni, meg edződik.
2023. nov. 26. 02:47
 5/5 TR75 ***** válasza:

A csiklónak is van makkja.

2023. nov. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!