Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők-lányok, sokalltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők-lányok, sokalltatok már be a szexfüggő, perverz, fétises, félrek-rós pasiktól annyira, hogy teljesen el is ment a kedvetek a szextől?

Figyelt kérdés

Nekem már nulla szex egy éve, magamhoz nyúlás is max kéthavonta egyszer, amikor a hormonok épp nagyon tetőznek, de nem okoz örömet, csak pár perces, gyors levezetése az ösztönös hajtóerőnek. Aki meg a szex témával b-szogat szóban vagy írásban, azt szívem szerint addig ütném, amíg mozog. Pedig se prűd, se aszex nem voltam soha, és most sincs semmi hormonális bajom, egyszerűen csak betelt a pohár, és elegem lett. Vagytok még sorstársak? Mikor és miért jutottatok idáig?

Ja, és senki ne írjon privit, ott tiltok mindenkit!

2023. nov. 25. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen máshol van a probléma gyökere esetedben - a tudat alattidban megbúvó komplexusok, félelmek - mint amit a felszínen látsz.
2023. nov. 25. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
És, ahogy keresed a sorstársaid is tovább igyekszel fokozni ezt a helyzetet magadban, hogy nehogy ki tudj lépni, hanem majd velük újra és újra elmondhatod hogy hú de rossz nektek.
2023. nov. 25. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, a kérdés láthatóan nem neked szólt, és semmiféle megoldási javaslatot nem kértem benne. Nem ismersz, fingod sincs semmiről velem kapcsolatban, szóval kímélj meg a bullshit szakértősködésedtől! :D
2023. nov. 25. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, örülök, hogy ilyen jó jövőbelátó képességeid vannak! :D Nem írtam sehol, hogy hú, de rossz nekem. :D
2023. nov. 25. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Szeretném jelezni, hogy a kérdésem nem arról szól, hogy nekem milyen mások által vélt gondjaim vannak. Sem arról, hogy kéretlen tanácsokat osztogasson itt nekem bárki. Frusztrált pasik megmondóemberkedése sem érdekel. Egyedül a kérdésre várok válaszokat, ha jönnek. Ha nem, akkor úgy is rendben van. Szóval "kedves" kérdéseket szétoffolók, nem vagyok rátok kíváncsi!
2023. nov. 25. 23:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Csaltak már meg, de amint túltettem magam azon, hogy vége egy kapcsolatnak mindig eljutok odáig, hogy átgondolom miért is nekem kéne szarul éreznem magam, ha valaki olyan volt hülye aki már nem része az életemnek?

Barátok is sokat segítettek, mert egyedül nehezen jutottam el idáig első hosszú kapcsolat után (7 és fél év volt). De már érettebben kezelem szerintem és túlvagyok cifrább dolgokon is, minthogy félrekúrt a nagy szerelem.

2023. nov. 26. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Rendben kérdező akkor gyűlöld tovább a világot nyugodtan, ha ez téged boldoggá tesz. A rossz impulzusok mindenkiben tudnak nyomot hagyni, de mentálisan egészséges, kiegyensúlyozott ember túllép rajtuk.
2023. nov. 26. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen
2023. nov. 26. 15:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!