Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elitkolnátok az ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitkolnátok az ilyet?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok 4 éves korom óta pacemakeres vagyok, bal oldalon van a kulccsont alatt, nyilván ha nő lennék elnéznék ezt is de nem vagyok. Valamelyest ki dudorodig a bőr alatt.
2023. nov. 25. 09:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
:D ez valami rejtett provokatív kérdés, nyilvan ha nő lennél akkor mi van, te jó isten. Minek titkolnám el? Vagy kinek mi köze hozzá, és miért szexuális kerdés:D
2023. nov. 25. 09:27
 2/15 A kérdező kommentje:
1.Ennyire rossz az oktatás magyarországon hogy nem esik le? Nyilván mert akkor fogja látni. Egyébként ha valaki nő jóval több hibát elnéznek neki. És ha ez neked provokatív akkor nagyon könnyű életed lehetet eddig.
2023. nov. 25. 09:43
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek az egyessel, és ha látják akkor mi van? Nem néznek el több hibát a nőkön, akkor minek lenne ennyi plasztikai beavatkozás mindenki tökéletes akar lenni. Ha teged zavar az más kérdés, akkor titkold el, habár ha valakivel lefekszel és látja nem tudom minek titkolozni valamiről amit ugyis lát,de te tudod
2023. nov. 25. 09:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Nyilván ez nagy eséllyel kuka sokaknál, mivel evoluciósan bele van kódolva az emberbe hogy egészséges legyen a másik.
2023. nov. 25. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj. Lehet itt szépíteni mindent, de aki valamilyen defektel rendelkezik, az hátrányból indul, mindegy, hogy férfi vagy nő. A legjobb az elején elmondani, hogy így ismerkedjen veled, aztán akinek nem tetszik az mehet, akit meg nem érdekel azzal lehet tovább ismerkedni.

Ahogy ebből nekem lejön, te világéletedben titkolni próbáltad, félve más véleményétől.

Hát pont szard le más véleményét.

Mondom ezt úgy, hogy tudom miről beszélsz. Nekem hallásproblémáim vannak, kisiskolásként állandóan be volt dugulva és gyulladva, ezáltal nagyon keveset hallottam. Kaptam hallókészüléket. Na szerinted mit kaptam utána... Addig szórakoztak velem, amíg földhöz nem b*sztam az egyik kisköcsögöt és jól meg nem agyaltam... Na onnantól kezdve soha többet nem szarkodtak velem emiatt.

Ezzel azt akarom mondani, hogyha eddig nem léptél túl ezen, itt az ideje megtenned, mert mindig kétségek fognak gyötörni.

Legjobbakat!

2023. nov. 25. 09:56
 6/15 anonim válasza:
82%
Valamiért nagyon rossz megítélés alakult ki a fejedben magaddal szemben. A többséget valószínűleg egyáltalán nem érdekli az a kütyü.
2023. nov. 25. 09:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Azért szoktam eltitkolni mert nem szeretem ha lesajnálnak stb, holott még súlyzós edzést is végezhetek. Vannak nekem más gondok is az egészségemmel, egyik látszik a többi csak bizalmasokra tartozik. Múltkor egy fickó megpróbált megtéríteni a vallására mikor megtudta hogy pacemakerem van.
2023. nov. 25. 09:58
 8/15 A kérdező kommentje:
[link] Ott van felül ahol a heg van, ezt a terem öltözőjében készítettem.
2023. nov. 25. 10:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért kellene ezt eltitkolnod??? Nem valami fogyatékosság. Viszont kis sport - a kezelőorvossal egyeztetve - nem ártana.
2023. nov. 25. 13:19
 10/15 A kérdező kommentje:
9.Ajánlom figyelmedbe a 7 hozzászólásom.
2023. nov. 25. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!