Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas és gusztustalan átverés ez?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy 35 éves egyedülálló anyukával egy partner/társkereső oldalon. Kezdetben írásban, aztán hívásban is beszélgettünk pár órát. Végül eljutottunk addig, hogy találkozzunk. Megbeszéltük kettesben mikre vágyunk, mik izgatnak, kinek merre mennyi hány méter. Aztán eljött a találkozó, ő hamarabb ért oda a szállásra (ez így lett megbeszélve). Bementem és ott ült egy pasi is, én meg értetlenkedve néztem. Először azt hittem rossz szobába nyitottam be.

A lényeg, hogy végig arról volt szó, hogy kettesben miket szeretnénk, viszont azt a hölgyemény elfelejtette megemlíteni, hogy a FÉRJE (igen eddig egyedülálló volt) ezt az egészet végig akarja nézni. Úgy gondolták, hogy "ha már ott vagyok, dughatok, úgy sem hagyom ki". Odaadtam a szállásra szánt pénzt és elköszöntem.

Van tapasztalatom netes ismerkedésben, de ilyenbe még nem futottam bele eddig.

2023. nov. 24. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lovagias voltál, én a pénzt sem adtam volna oda ha már nem sajnáltak átb@szni..
2023. nov. 24. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:

#1:

Megbeszéltük, hogy felesbe fizetjük, de utólag lehet csak egyharmadot kellett volna adnom :D

A pofám leszakad, hogy mik vannak. Semmi előjele nem volt ennek.

2023. nov. 24. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ja, ez így elég cink, de valószinű sokan, simán bele mennek ebbe, ezért is próbálták meg ismét.
2023. nov. 24. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pofátlan átverés, de hát sok furcsa ember van.
2023. nov. 24. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem az első ilyen húzásuk lehetett... szánalmas rib.nc, szót sem érdemel.
2023. nov. 24. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én belementem volna, bírom az ilyesmi szitukat..

.. viszont korrekt lett volna ha előre közli, mert nem mindenki gondolja így mint én...

2023. nov. 24. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe kifejezéseket használtál! Én is jártam már hasonló szitúban! Én sem éltem a lehetőséggel! f.
2023. nov. 24. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Fú basszus, ismeretlenül is büszke vagyok rád, jól döbntöttél.
2023. dec. 2. 08:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!