Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon hamar el szoktam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hamar el szoktam menni, ez a barátnőmnek nem szokott tetszeni, hogyan tudnék hoszabb ideig kényeztetni, mi lehet enek az oka?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

1: Tanulj meg írni.

2: Tanuld meg használni a keresőt, mielőtt kérdezel, nézz körbe, hátha már más is feltette ezt a kérdést. (Mert naponta fölteszik ezt.)

2009. jan. 3. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A fogalmazásodból arra következtetek, hogy valószínű, hogy külföldi vagy.Így kicsit válaszolva az előttem szólónak, remélem nem tévedtem túl sokat.

Te pedig ismerd ki magad, kisebb megszakítások sokszor jól jöhetnek, hogy tovább bírd.

Gyakorolj!

2009. jan. 3. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
mi az, hogy a baratnodnek nem szokott tecceni??? Hat tenni kell ellene, nem csak szexelgetni, es varni, hogy minden mennyei lesz hipsz hopsz. ha erzed, hogy kozel vagy, valtsatok pozt, probaljatok sok mindent, tapasztaljatok ki, meyik az, amivel a legtovabb birod.
2009. jan. 3. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az oka a tapasztalatlanság, idővel javulni fog a dolog.

Használjatok óvszert, amúgy is fontos a védekezés, és az óvszer majd kicsit visszafog Téged.

Jó ötlet a pózokkal való kísérletezés is, keressetek olyat, ami Neked nem olyan intenzív, a barátnődnek viszont igen.

Továbbá, legyen az előjáték hosszú, nagyon izgasd fel a barátnődet, hosszasan nyald közvetlenül az aktus előtt - így kevesebb idő is elég lesz neki, hogy elmenjen, és akkor nem lesz baj, ha nem bírod sokáig. (A "korai magömlés" végülis viszonylagos dolog, akkor okoz problémát, ha a lánynak emiatt nincs ideje elmenni.)

Ha pedig mégis idő előtt eldurransz, fejezd be a barátnődnek másképp, kézzel, és/vagy szájjal.

Sok sikert!

ui. Ezt nem kérdezted ugyan, de a helyesírásod szerintem is tényleg nagyon gáz, nem kelt jó benyomást, próbálj javítani rajta! Akár a barátnőddel is gyakorolhatnátok! :P

2009. jan. 3. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző válaszló 100% helyesen látja a dolgot!

Én is így tennék!

2009. jan. 3. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás egyik fele az, amit leírtak fentebb.

A másik fele, hogy otthon "gyakorolhatsz".

Már tegnap is leírtam valakinek, hogyan lehet, de akkor még egyszer:

1. Kegel gyakorlatok.

Ezeket az esetek többségében nőknek szokták ajánlani és alapvetően nem szexuális, hanem szüléssel, vizelettartással kapcsolatos problémák megoldására. Viszont úgy tapasztalták, hogy sok esetben javítja a szexuális életet is (igen, nőknek, úgyhogy érdemes a hölgyeknek is csinálni).

Viszont férfiak is csinálhatják. A Kegel gyakorlatok az ún. PC izmok tornáztatása. Ezeket az izmokat úgy tudod könnyen felfedezni, hogy amikor kimész pisilni, egy pillanatra visszafogod a folyamot (ne tartsd vissza sokáig, mert az káros). A tornáztatás abból áll, hogy ezeket az izmokat befeszíted. Attól függően, hogy mennyit bírsz, tartod is. Az elején tanácsos rövid időkre tartani, tehát befeszíted pl. 3 másodpercre, majd elengeded, majd megint 3 másodperc, elengeded, stb. ezt mondjuk 15-20szor, amennyiszer bírod, de ne vidd túlzásba. Idővel lehet növelni a tartás idejét (5 másodperc, 10 másodperc, 15 másodperc...), ill. az ismétlések számát.

Előnyei: későbbi prosztata, vizelési problémák megelőzése, szervi eredetű impotencia megelőzése, keményebb erekció (idősebb korban is), és ami neked a lényeg: kitartóbb leszel az ágyban. Ill. az ejakuláció és az orgazmus is intenzívebb lesz.

2. Gyakorlás maszturbáció közben.

Kezdd el úgy, ahogy szoktad. Amikor a csúcsra érnél, hagyd abba. Azt a pontot már ismerned kéne, ahonnan nincs visszaút, így értelemszerűen előtte hagyd abba. Pihenj 15-30 másodpercet. Folytasd a következő csúcs előttig, hagyd abba. Pihenj. Ezt úgy 3-4szer egy alkalommal. Ezt csináld minél gyakrabban (nem azt mondom, hogy naponta többször, de ne csak néhány hetente, mert nem lesz hatása).

2009. jan. 3. 12:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!