Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minek szexelni ha meg lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek szexelni ha meg lehet oldani saját kezüleg is?

Figyelt kérdés
Mármint én úgy vagyok vele hogy kielégítem az ingert gyorsan oszt szevasz, semmi több. A szaporodást nem számolom bele.
2023. nov. 23. 19:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Olyan ez mint akkor enni, amikor be vagy tépve, és még a száraz kenyér is jobb, mint egykor nagyanyád főztje összehasonlítva azzal, amikor teljesen be van dugulva az orrod, és még a sós ízt is alig érzed.

Meg ahogy előtte írták, ez kizárólag a fizikai érzet, ahogy akkor a különbség, amit leírni is nehéz. Nem beszélve a lényegről, hogy egy személyiséggel imádhatjátok egymást, és megélhetitek egymást.

2023. nov. 24. 12:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!