Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzneműek olyan oldalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzneműek olyan oldalt keresek amivel tudok pénzt keresni magam után?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Igazából fiú de én nőként öltözködöm és úgy szeretem élni az életemet. Csak anyukám él és ő úgy ahogy elfogadta a helyzetem. Szegényesen éldegélünk ezért ezeket a dolgokat nem tudom magamnak megtetemteni, hogy igazán nő lehessek. Tudnátok segíteni oldalakkal ahol eladhatnék képeket magamról vagy ilyesmi? Köszönöm. Sajnos nem tudok kiteljesedni így talán sikerülne és a pénzt is szívesen keresném ezekkel.
2023. nov. 23. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

átlagos igazi lánynak is nehéz eladni bármit is, tehát szeintem ilyet nem fogsz találni

ha fel mész Coomeet-re csajként akkor ott lehet hogy tudsz keresni egy kicsit, vagy prostituáltnak állsz mert a transz szép lányok különlegesek a farkuk miatt. biztos fizetnének érted.

de szerintem nem éri meg egyiket sem, vagy elmész dolgozni

engem is érdekelne eléggé hogy kiprobáljam egy olyannal aki lánynak néz ki, de farka van.

2023. nov. 23. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg dolgozni és kereshetsz pénzt is.

Léhűtő lúzer.

2023. nov. 23. 20:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek ne írj ha nem vagy olyan mint én köszi. Egyébként ez is egyfajta munka, tisztelj már annyival hogy nem foglalkozol velem. Neked lehet jó hogy alád tett anyukád mindent de itt én vagyok az aki pont nem kapott soha semmit. Viszlát.
2023. nov. 23. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet gyári munkát is keresni. 12 óra és semmire se lesz energiád,hidd el.
2023. nov. 23. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember alá nem tesznek a szüleik semmit.

A nőknek, akiknek nincs más lehetőségük, vagy csak nem értenek semmihez és prostinak állnak, legalább puncijuk van, ami neked sose lesz.

Szedd össze magad és menj el dolgozni.

2023. nov. 23. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező!

Senki sem olyan, mint te. Az emberi klónozás még nem legális. Ha transznemű vagy, akkor nem fogod azt mondani, hogy "igazándiból fiú", hanem úgy fogalmaznál, hogy "bár férfinak SZÜLETTEM". Azt hiszem, hogy még sok dolgot kell tanulnod a transzneműségről, mert nagyon olyan benyomálst keltesz, hogy kevered a szezont a fazonnal.

A szexmunka is munka, igazad van. De nagyon nehéz befutni, rengeteg időt, energiát és mikromenedzsmentet igényel. Továbbá marketing tudást. Ha konkrétan a pénz miatt szeretnél a testeddel megélni akkor arra van lehetőség, de olyan gyomor kell hozzá ami neked nincs (tekintve az írásmodorodból lejövő arculatot). Ha kifejezetten képeket szeretnél eladni, akkor bizony horgászni kell, hogy találj olyan specifikus célközönséget akik hajlandóak képekért fizetni. Ha videó tartalom mellett döntesz akkor már több lehetőséged van, de ebből nem fogsz megélni (legalábbis pár év intenzív felfuttatási idő elött biztosan nem). Én pl azért kezdtem bele mert élvezem és nem a pénz miatt. Első 2 hónapban videókkal (2) kerestem 115 forintot átváltva, pusztán azzal, hogy feltöltöttem egy ingyenes megtekinthető oldalra (reklámokból jön a haszon, megtekintés után).

Szóval csatlakozom az elöttem szólókhoz és elmondom a titkot: keress átlagember munkát és menj el nem-szexmunkás munkára.

- Egy transz nő

2023. nov. 24. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!