Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akiknek férjük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akiknek férjük van,vagy férfi élettársuk,sose jutott eszetekbe milyen lenne egy másik nővel az együttlét?

Figyelt kérdés

Fura kérdés mivel sose voltam nővel! Pedig van a rokonaim közt is 2 unokahug is aki lánnyal jár,mégse vetem meg ezt, viszont sokszor megfordult a fejembe hogy vajon egy másik nő mit tudna nyújtani amit a férjem/pasim mondjuk nem?

Férjem szerint ez is megcsalás és nem örülne 🤭

Megvallom őszintén vannak gyerekeink is..kicsit az évek alatt ami összegyűlt stressz stb..csak nehezíti az együttlétünket. Pedig gyerekek előtt minden extrémebb,másabb volt..talán szabadabbak voltunk azért.

Itt jön az tudom hogy tenni kell érte 😏 amivel igyekszik is az ember ezzel azzal hogy feldobja az estét.

De ez nem tereli el a gondolatot arról hogy mennyire lehet egy másik nővel jó?

Ne mondja senki hogy nem szokott ilyenen fantáziálni sose?

😬

Egyszer egy homoszexuális nő azt mondta úgy kielégítene ahogy szerinte pasi soha🙈 kicsit zavarba jöttem. De nem történt semmi..

De ettől még eszembe jut:/ ami gáz?!?!?

2023. nov. 22. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Én felpontoztam, teljesen egyetértek. A masszázs jó ötlet lehet, de nem válasz arra, hogy, a férjének ez megcsalásnak számítana ugyanúgy. Én a swinger klubon gondolkodnék el, ott együtt lennétek, semmi sem kötelező, ha csak nézelődsz, az sem baj, kérdés, mennyire vevő rá a párod. :)
2023. nov. 23. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!