Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szeretitek a plus size...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szeretitek a plus size lányokat?

Figyelt kérdés

#Milyen lányok jönnek be
2023. nov. 22. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, kedvelem, ha egy lány teltebb.

A nagyobb mellméret kifejezetten izgató és azt tapasztaltam, hogy az ágyban is aktívabbak, odaadóbbak, mint a modell vékonyságú lányok. Habár ez személyfüggő, de sokszor nagyobb hangot is adnak az élvezeteknek, ami engem szintén izgat és a vadabb menetekben is jobban eltudom engedni magam, mert kevésbé tartok tőle, hogy "összetöröm".

Volt már rá példa, hogy ami mellett egy teltebb lány még kérte tőlem, hogy nyugodtan mehet keményebben, azért egy átlagosabb, vékonyabb lány megszólt, hogy neki már kicsit sok.

2023. nov. 23. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak őket szeretem. Jó húsos nagy mellű legyen!!!
2023. nov. 23. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
egy határig.... ha formás akkor oké... de azért ne legyen 160 centi és 100 kiló
2023. nov. 25. 05:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!