Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki miért szűz még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért szűz még?

Figyelt kérdés
Én személy szerint azért mert végtelen belső űrrel rendelkezem amire nincs gyógyír és kb mintha el lenne pusztítva a frontális lebenyem. Legalábbis az edzésen és kockuláson kívűl nem tud érdekelni semmi valamiért.
2023. nov. 22. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Kis méret miatt. (14cm)

22F

2023. nov. 22. 02:53
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Én gyárihibás vagyok, csak bekerültem a forgalomba.
2023. nov. 22. 05:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 de tetszik ez a szöveg :D
2023. nov. 22. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Normális ember általában a házasságig szűz - vagy életre szólóan vállalja.
2023. nov. 22. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
#1 - te is tudod, hogy nem ez az oka
2023. nov. 22. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

A legrosszabb az hogy én magam sem tudnám konkrétan megmondani

Az viszont biztos hogy előbb tudnék megmászni egy 6000 méter magas hegyet mint szexelni

Annyira nehéz lenne

2023. nov. 22. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
18%

Crossdresser vagyok, szererek csaj lenni, kipróbálnám szűz sraccal, szóval szivesen segítek elveszíteni, ha valakit érdekel.

33

2023. nov. 22. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem találtam meg az igazit. Rngeteg kalandom volt a fétiseimet is kiéltem de hogy valamelyik csajjal lefeküdjek sosem volt meg az az érzelem. Nekem a szexen kívül minden megy ment a lányokkal de hogy több legyen nekem kell az érzelmi vonzalom. 26/f de mondthatom igen erőteljesen kiéltem magam szóval most már tényleg egy olyan partnerre vágyok akihez tudok vonzódni és úgy szeretni.
2023. nov. 22. 12:00
 9/10 020310192051759397 ***** válasza:
85%

Zárkózott lány vagyok és még nem találtam meg az igazit. Nehezen nyitok a lányok/fiúk felé gyermekkori traumák miatt és így még nem találtam olyan embert aki megfelelne és bíznak benne annyira hogy neki adjam a szűzességem.

Le lehet szavazni! Megjegyzéseket lehet tenni, de ez van!

(21 éves vagyok és lány)

2023. nov. 23. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nem megy. :

Próbálkoztam már sokszor. Egyszerűen nem hogy szexig nem tudok eljutni addig se hogy egy nővel találkozzak. Egyszer 14-15 éves koromban szerelmes voltam az osztálytársamba. Nagyon akartam a lányt, de ez a szerelem egyoldalú volt sajnos. :(

Egyszer pedig eljutottam randizzak egy hölggyel. Utána nem akart már találkozni velem. Bár ez is nagy szó nálam. Meg voltam társkeresőkön is rengeteget, de teljes sikertelenség. :/

Nem tudom mikor jön el az igazi ha eljön valaha. Sokszor azon gondolkodom hogy bele kéne mennem nem komoly kapcsolatba...

23/F

2023. nov. 26. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!