Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tág lennék ott lent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tág lennék ott lent?

Figyelt kérdés

Ma olvastam valahol hogy milyen jó a szűk punci, én szűz vagyok meg amúgy csak ujjazni szoktam magam, meg nagyon néha a sminkecsettel…

2 ujj fér be és érzem a húst de egyáltalán nem szoros, és ha raszoritok se lesz annyira nagyon szoros…

De ha végig gondolom egy penisz mégse akkora mint 2 ujjam viszonylag vékony ujjam van.

Tag lennék alulról?

2023. nov. 21. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Próbáljuk ki és meg tudod a pontos választ.
2023. nov. 23. 07:31
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Ne izgulj. Ismerek jó pár srácot akik szeretik a nagy puncit. Imádnak öklözni tágítani stb. 26L
2023. nov. 23. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Szeretek öklözni. Érdekel írj!
2023. nov. 23. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Próbáld meg egy férfi péniszét!Biztos nem fog kotyogni a huvelyedben!Egy 5,6 centi vastag,keményen duzzadó makku penisz még fájhat is,ahogy szét feszít!
2023. nov. 24. 15:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!