Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40-50 felettiek, akik kedvelik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 felettiek, akik kedvelik/kedvelték, élvezték a szexualitást, a szexi holmikat (fehérnemű, latex), vannak fétiseik, bírják a szexuális szabadságot, a többest, nem gondoljátok néha úgy, nem jókor születtetek, jobb lenne most fiatalnak lenni?

Figyelt kérdés

Most sem lehet még teljesen felvállalni a szexualitást, de mégis jobb (jobbnak tűnik) a helyzet, mint 2000 előtt. Akkoriban elképzelhetetlen lett volna ennyire szexin öltözni, nem voltak még elérhetők ennyire erotikus stílusú ruhadarabok. Nem voltak elfogadottak, elérhetők a segédeszközök sem ennyire. A partnerkeresés sem létezett, legfeljebb a párkereső lehetőségek, de azok is minimális elérhetőséggel, újságban.

De legszembetűnőbb, hogy a nők egyre jobban felvállalják a szexualitásukat. Nem úgy mint régen, amikor szinte tabu volt erről még beszélni is.

50 felettiként szinte csak álmodozhatok, hogy magam is kivegyem a részem ebből a modern, szexszel teli világból. Hiszen a fiataloknak nem én kellek, a korombéliek pedig nemigen képesek így megélni a szexualitásukat. Aki mégis, annak már kevés vagyok.

2023. nov. 21. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon jó lenne most fiatalnak lenni. Plusz én még mélyen vallásos is voltam, ezért ha nem is teljesen fojtottam el a vágyaimat, de nem éltem meg őket.
2023. nov. 21. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
#1. És mik voltak ezek a vágyak?
2023. nov. 21. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2000 előtt is voltak nagyon jó szexpartik, bulik, sőt swingerek már egészen régóta. Az egyetlen amit bánsz, hogy már nem vagy 20 éves, de nem ezért 😂
2023. nov. 21. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Egyetértek! Jobb lenne most fiatalnak lenni! A latex, a bőr hatású leggings nekem is nagyon tetszik. Fiatalságom idején elképzelhetetlen volt, hogy ilyenekben valaki megjelenjen az utcán, de még egy bulin sem. Az pedig hogy felvállalják sokan a különböző másságukat hihetetlenül bátor és laza. Régen még a rockereket is kinézték, most pedig mindenki szinte úgy öltözhet, ahogy szeretne.

Kamasz gyerekeimmel voltam néhány MondoCon rendezvényen, már ott is kegyetlenül lazák és közvetlenek a fiatalok!

Elmúltam ötven és még lenne igényem a jó szexre, de sajnos nejem pár éve frigiddé vált, én pedig egyre jobban szenvedek ez miatt. Régen még a többest is kedvelte, mára ez tabu téma nála. Én elfojtom vágyaimat, amit megszenvedek! Pedig biztos lenne még pár jó évünk és kihasználhatnánk ezt a mai nyitottabb életmódot.

Vannak meleg barátaink is, akik régen titokban bútoroztak össze. De manapság sem merik igazán felvállalni önmagukat. Ahogy mondják, ők már csak így szokták meg, a megszokás pedig nagy úr. Arról nem is szólva, vállalkozóként tartanak a hatalmi szélsőségesektől. Mi is, korunkbéli barátaink is szégyelljük, hogy ezek a szélsőjobbos vén fa.szok irányítják az országot, akik életkoruk előrehaladtával egyre nagyobb barmok lesznek! Semmiben nem különböznek a Kádár korszak korlátolt, begyöpösödött öreg politikusaitól! :-(

2023. nov. 21. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, én inkább úgy érzem, az ország rossz, amibe születtem. Berlin, Párizs, London a 70-80-90-es években is elég szabad szexualitást élt meg.

Amúgy meg van visszafejlődés is. A 90-es években emlékszem, hogy rengetegen monokiniztek (fiatalabbak kedvéért: bikinifelső nélkül napoztak) a tengerpartokon (még a Balatonnál is), tiniként lehetett egy csomót kukkolni. Az mára teljesen eltűnt. Vajon miért?

2023. nov. 21. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Én imádom ha egy csajon farmer van. De úgy szeretkezni hogy rajta van közben az mégjobb
2023. nov. 21. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon adta a 90-es évek. Az igaz mondjuk, hogy nekem nincsenek extra fétiseim, de rengeteg kalandot éltem át fiatal koromban. Sőt, az első hármas két csajjal már a nyolcvanas években összejött. Azt mondjuk bánom, hogy elmúlt a fiatalságom, de a 90-es éveket nem cserélném el a mai korszakkal. Rengeteg buli, rengeteg szép emlék.

F53

2023. nov. 21. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Vagy ez, de inkább azt mondanám, jobb lett volna ha a mostani szexuális étvágyam meg vágyaim úgymond időben jönnek. Tehát nem a negyvenes éveimre, hosszú házasságban, hanem fiatalon, mikor még szabadon kiélhetem őket. Nagyon sok kalandot kihagytam mert olyan "jókislány" voltam ezen a téren, a "jajj, hát csak nem kéne/szabadna/illene" gondolkodásom miatt.

...És nem, nem cseréltem volna fel a mai időre az akkori időt, még így sem. Mert bár szexualitás terén nem, de ahogy a #7 is írja, a 90-es éveket nem adnám semmiért. Lényegében az a 10 év egy hatalmas buli volt, imádtam, imádom!

2023. nov. 21. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Debrecenben éltem meg fiatalon a '80-as, '90-es éveket.

Az egy szabad világ volt.

Jártunk nudizni a Látóképi tóra, hétvégén a nyékládházi tavakra, a Macsi-Balcsin monokiniztünk, éjszaka kimentünk Hortobágyra, ott tört fel egy gyógyvíz, volt egy kis beton medence, semmi világítás, és mindenki meztelen volt. Voltak night-clubok, sztriptíz és peep-showk. Melltartó nélkül járkáltunk nyáron, egyik buliból a másikba estünk. A gimiben angol órán John Lennont, Ginsberget, Kerouacot, Donovant fordítottunk, az egyetemen a kolikban gruppoztunk. Gólyabál, sárgulási bál, és hétvégente a klubok. A Művész moziban mentek az aktuális amerikai filmek (vagy az Auditórium Maximumban), zsíros kenyeret ettünk a Hortobágyban, vagy a Traktorgyárban, néha elmentünk KISZ-gyűlni, hogy nehogy kirúgjanak - aztán lediplomáztunk. Nagyon imádtam az életet.

Nem tudom, hogy ez ma jobb-e vagy rosszabb, de hogy egészen más a biztos.

Nekem prűd és álságos a mai világ.

Nem tudom, hogy tízen-húszon évesen hogy tudnám ezt elviselni?!

2023. nov. 21. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Individualista a mai fiatalság.

Sosem cserélnék velük.

Azt hiszik szabadok, pedig dehogy...

2023. nov. 21. 22:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!