Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek! Akik kerültetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Akik kerültetek olyan helyzetbe. Miért és mennyiért vállaltátok be, hogy orálisan kielégítetek valakit? Akik gondolkoznak rajta, tervezik, miért, mennyiért? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

4

Azon nem gondolkodtál hogy elmenj dolgozni? Nem szexmunkát hanem olyat .... tudod, gyárban szalag mellett.

Attól nem fogod utálni magad.

2023. nov. 20. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező bocs, de olyan kis naivka vagy. K.rvához nem akarsz menni, mert hát az prosti. Szerinted aki anyagiak miatt megszorul és áttörik az erkölcsi gát az csakis tenfenségedet fogja onnantól szakmányban furulyázni?

Onnantól csak egy kényszerből elviselendő rossz leszel neki, egy vadidegen senki akit muszáj elviselnie a pénzért. Utálni fogja saját magát, hogy ezt kell tennie, hogy k.rvának kell állnia a pénz miatt, s utálni fog téged is. Sokkal jobban mint amennyire egy hivatásos k.rva a kuncsaftjait. Utóbbiak már megtanulták totál semlegesen kezelni, s a nélkül szenvtelenül elvégezni a "melót" hogy kimutatnák mennyire nem akarnák ezt az egészet.

2023. nov. 20. 23:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

De, és meg is tettem. Iszonyat nehezen találtam munkát. Rengeteg helyre küldtem a jelentkezésemet, kinyomtatott önéletrajzzal is mentem, nem csak online küldözgettem. Végül ismerős ismerőse közbenjárása által pörgök napi 8 órát egy gyorsétteremben. A munkáscipőben csúszok, mint kés a vajon, a térdem még mindig sárga attól az eséstől amiben megismerkedett a padlóval, a lábujjaim cipő nélkül is fájnak, a kezeim pedig borzalmasan néznek ki a 30 percenkénti fertőtlenítős kézmosástól. Nagy a hajtás, de türelmesek és segítőkészek, és ezt nagyra értékelem. A mai nap volt az első, amit nem stresszeltem végig és így nem kérdezték a kétségbeesett arcom láttán, hogy minden rendben van-e. A hangulat sem síri. Majd a pénz sem lesz rossz fizukor, pláne ha egy egész hónapot végigviszek, mert ugye nem hónap elejétől csinálom. Csak hát addig is nem tudunk mihez nyúlni, ha rosszabbik verzió történik és nem lesz melegvíz és áram. Akkor cseszhetjük.

2023. nov. 20. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
12-es, mit jelent az a szó, hogy szakmányban?
2023. nov. 21. 05:08
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

4es.

Biztos minden rendben lesz. Már van munkád csak légy türelemmel ne tegyél olyat amit megbánsz. Nem éri meg

2023. nov. 21. 05:41
 16/18 anonim ***** válasza:
84%

4

Ha belemégy a szexmunkába és akár egyetlen alkalmad is lesz azt már nem lehet visszafordítani.

De úgy látom jó úton haladsz. Ha valahol nem tudtok időre fizetni kérj halasztást, adnak, minden esetben. De ha nem jelzed a közművek felé hogy baj van akkor kikapcsolhatják.

2023. nov. 21. 10:12
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
14. Üsd be a szot a gugliba és megtudod!
2023. nov. 21. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:
4 es , hány éves vagy ?
2024. jan. 21. 05:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!