Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kover csajszik! Kozuletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover csajszik! Kozuletek valakinek sugar daddy-je? Vagy ha lenne ra lehetoseged belemennel? Ha igen, hogyan, miert, mit kepszelsz el a dologban?

Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Csak szólok hogy azért mert kövér nem fogja magát arányosan olcsóbban is adni
2023. nov. 19. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Mindenképpen napi több adag kaját kellene vennie nekem
2023. nov. 19. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az az álmom, hogy legyen egy szerető párom, aki (leg)kedves(ebb) a szívemnek. Sajnos esélytelen, mert már úgy vagyok, ahogy. Alkalmatlan vagyok kapcsolatra de ettől még akkor is dédelgetem és dédelgetni is fogom ezt a vágyat.

Ha lenne rá lehetőségem, mindamellett, hogy nem vágyok egy idős karjaiba, alapvetően kortól független kellemetlen lenne. Soha nem szexeltem vagy csókolóztam senkivel, erre ezért tenném? Ajándékot kapni... mit? Ékszereket? Mit kezdjek azokkal? Szépen csillog, köszi - mehet a fiókba, következő átpakoláskor megint megnézem és akkor is szépen fog csillogni. Drága táska? Még az a három is porosodik, amiket a kínaiból vettem 2016 környékén. Amennyit egy drága táska ára jelent, nekem olyan nem kellene akkor sem, ha nyernék lottón és a kislábujjam is szórhatná a pénzt. Venne egy lakást? Az én nevemen van, amiben apámmal élünk, ő pedig a haszonélvező. Ezen felül egy lakás teljes képtelenség. Nem ér annyit az alfelem, szintúgy a társaságom. Elvinne ötcsillagos étterembe? Ha ki akarok rúgni a hámból, én lazán, itthon eszegető típus vagyok kínai kajával, sushival vagy egy 3000+ forintos kicsi dobozos fagyival egy jó horrorfilm nézése közben. Drága ruhák? Nekem egy 10 ezer forintos gatya is drága. Turiba megyek a 200-400 forintos napokon. Szeretek válogatni, jó móka.

Természetesen nekem is szükségem van pénzre. Vannak anyagi vágyaim, és bárcsak most azonnal megnyomhatnám a megrendelés gombot, de nem tehetem, nincs miből. Majd talán a következő hónapban.

Amit egy sugar daddy jelent, annyit nem érek, de ha lenne olyan nőtlen fiatal, akinek mégis, helyettem könnyen talál mást, ebben biztos vagyok. Udvarlási célzattal meg egy ilyen szinten mozgó fiatalember aligha engem fog megtalálni. Vannak okosabb és szebb virágok a mezőn.

2023. nov. 19. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as,ha lány,nő vagy!

Ismerkedés privátban,vagy akármilyen beszélgetés?

Mehet?

Ha igen,írj nekem bátran!

Szingli hetero pasi vagyok!

2023. nov. 20. 04:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!