Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 feletti férfiak!A hallgatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férfiak!A hallgatás beleegyezés?Hogy kell érteni ezt?(sztori bővebben)

Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki elmondása szerint szerelmes belém.Úgy nézett rám egy férfi ismerősöm, mint ez a haverom.Amit felhoztam neki.És nem szólt semmit erre.Sem telefonban, sem,amikor élőben felhoztam.Közben azt letagadta azt mondta, ha a haverom nem, majd ő megbasz, azt letagadta, hogy amikor simogatott benyúlt a nadrágomba.Ezt nem.Azt sem mondta rosszul láttam.Vagy, hogy hülye vagyok, és kombinálok.Vagy bármi.Nem szólt semmit.Kettőből kétszer.Mindkét férfi többször megsimogatta az arcom egyébként.Mit gondoltok?A hallgatása beleegyezés,tényleg szeret ő is, nem csak a haverom?

2023. nov. 19. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Szerintem szeret az a férfi is, nem csak a haverod szerelmes.
Szerintem nem szeret az a férfi, csak a haverod.
8 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ezt nem. Azt sem.
2023. nov. 19. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Volt így, kár volt. Amúgy se. Letagadta.
2023. nov. 20. 04:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondta, hogy meg akar dugni. Én érzem félre a sztorit?
2023. nov. 20. 13:07
 4/10 A kérdező kommentje:

De aztán nem tette, amikor én zöld utat adtam.Hogy nem lenne erkölcsileg ok.De mégis úgy ment el,hogy többet nem talizunk, jött elköszönni, hogy "bevonódtam érzelmileg".Pedig sosem szex miatt találkoztunk.

Meg,amikor először felhoztam olyan " furán" nézett rám egyből utána, akkor azt mondta "mert vannak szerethető tulajdonságaid".

Simogatja az arcom, mondja "bevonódtam érzelmileg", amikor lehetősége van nem szexel velem, de elmondja azért, mert erkölcsi aggályai vannak, nem, mert nem akarja.És szerintetek ez nem szerelem?Hát érdekes.Kíváncsi lennék tényleg férfiak szavaztak-e.És nem huszonéves korosztály.😄

2023. nov. 20. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Erkölcsi aggályai? Mi amúgy a foglalkozásod, mert a leírásodból és abból, hogy mindenkinek hagyod magad simogatni, a nacidba nyúlkálni, abból lenne egy tippem...

A másik pedig: tudja mennyire könnyen kapható vagy mások számára is (mivel mesélted neki) és habár lehet tetszel neki, de erkölcsileg is visszataszító számára, hogy lefeküdjön veled Ő IS.

2023. nov. 20. 14:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem még sosem volt párkapcsolatom, életemben egy pasival szexeltem, ennyit a "mindenkiről" nagyeszű.Majd, ha érdemeben tudsz kommentelni nem rosszmájúan kombinálgatni szóljál. ;)
2023. nov. 20. 14:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Jajjjj hogy te mennyire magadból indulsz ki.Nem mindenki kis ķurv@,mint te, csak mondom.Akkor sem, ha sok férfinek tetszik.Egyébként akkor még szűz voltam, és ő ezt jól tudta.Úgyhogy ezt nagyon bebuktad te kis szánalmas nyomorék csufika. :))))
2023. nov. 20. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Bocs, de ez a sztori nagyon nem világos. Fogalmazz egyszerűen és érthetően! Olyan, mintha valami puzzle-t kéne összerakni.
2023. nov. 20. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, hogy lehetnék k. urva... 42 éves férfi vagyok. Jézusom... Kezeltesd magad.

Te nem fogalmazol érthetően, teljesen félre lehet érteni, mint látod, más sem tudja értelmezni.

2023. nov. 20. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Valóban, nem két szóban válaszolgatok.Sok az infó lehet.De nem világos ebből neked melyik rész nem világos kedves hármas vagy mi a kérdés, ami nem érthető?

Nem volt köztünk szex.Neki van párja, aki már rég megcsalta, amit ő is tud.Van egy pasi, aki szerelmes belém, és ugyanúgy nézett rám meg ugyanúgy simogatta az arcom, mint a kérdésben szereplő pasi, akinek felesége van.Aki azt is mondta bevonódott érzelmileg, eljött elköszönni tőlem végleg.Pedig sosem a szex miatt taliztunk.Tehát nem annak vetett véget.Amikor felhoztam neki úgy nézett rám,mint az a pasi, aki szerelmes belém nem szólt semmit.

Volt egy ilyen szitu telefonos beszélegetéskor:

Én:"Tudom, hogy szeretsz."

Ő:"Azt sem tudod te hogy érzel, honnan tudnád én hogy érzek."

Én:"Nem vagyok hülye ,két tekintetet össze tudok hasonlítani."

Erre ő: *hallgatás,nagy csend*

Szóval?

2023. nov. 20. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!