Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Természetes folyamat az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes folyamat az, hogyha azzal egyidőben, hogy megismerjük egymás testét a sexuális vágyunk is alábbhagy ?

Figyelt kérdés
Biztos érdemes erre időt fordítani és új dolgokat bevinni, csakhogy ez így normális és orvosolható ? Nagyon szeretem a párom és nem szakítanék, félek is, hogy ez idővel szakítási ok lehet. Felpezsdíthető a kapcsolat ? Okozhatják akár a negatív sexuális élmények is az egészet ?
2023. nov. 19. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még ezt nem tapasztaltam, igaz én más vagyok bizonyos szempontból.
2023. nov. 19. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Én se tapasztaltam ezt.

3 év alatt sem változott a szexuális vágyam felé!

Ugyan úgy 1000%-osan kívánom őt!

35/F

2023. nov. 19. 12:51
 3/7 Kaje39 ***** válasza:
3 éves kapcsolatban, első év szuper volt,rengeteg szex,2 év már erősen csökkent, 1 éve 0 szex...41/f
2023. nov. 19. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem természetes. Hormonális változás, ami okozhat ilyet
2023. nov. 19. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
20 éve nem unom... Nyilván mindig viszünk bele valami kis új dolgot. De ha csak sima szex van azt is szeretem vele.
2023. nov. 19. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű az én kapcsolatomban van a probléma.
2023. nov. 19. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem jön be neked a párod, deal with it
2023. nov. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!