Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallotátok már a szüleiteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallotátok már a szüleiteket szexelni? Felizhultatok?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg más családtagot szexelni/masztizni?

Volt hogy felizgultatok rá?

2023. nov. 18. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Nevelő apámat és anyámat hallottam mindig. Minden másnap csinálták és baszott hangos volt anyám. Úgy nyígott/visított mint egy malac. Bár nem csodálom. Nevelő apámnak meg lankadtan is vagy 18 centis, vastag szerszáma van. És vagy 1 órán keresztül nyomták. Izgató volt, de mindig más nőt képzeltem értelemszerűen.
2023. nov. 19. 08:53
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Azért az borzasztó hogy valaki a saját anyjára izgul fel!!
2023. nov. 19. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

11

Te ezek szerint nem csak hallottad, de láttad is nevelő apádat.

2023. nov. 19. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
#13 Alsogatyában csak.
2023. nov. 19. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha pénzt kaptunk fagyira akkor dugta a fater a mutert.Ők is élvezték,meg mi is
2023. nov. 19. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

15

zsaroltáttok? XD

2023. nov. 19. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
33%

10-es, soha nem értettem, hogy tud számodra megnyugtató lenni, ha hallod, hogy anyádat tömik, mint a libát és visít, mint a tengerimalac.

Borsod?

2023. nov. 20. 06:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen hallottam. És volt hogy fel is izgultam. 26L
2023. nov. 20. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon ritkán apám szokott hozni egy csokor virágot, vagy valami ajándékot anyámnak és mellé jár az egész napos bókolgatás, puszi ölelés meg ezek, ilyenkor már tudom, hogy este szex lesz.

Amit izgatónak tartok benne, hogy utána anyám kimegy fürdeni, mosakodni, wc, stb.

2023. nov. 21. 14:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé érdekes szituációban nőttem fel a bátyámmal, mert amíg a szüleink nem váltak el, addig őket is hallottuk rendszeresen a vékony falak és ajtók miatt szexelés közben.

Aztán a válásuk után anyámnak jó ideig nem volt senkije, de aztán lett egy jóval fiatalabb nevelőapánk, aki még többször és még keményebben döngette anyámat, mint a faterunk, pedig ő is majdnem minden nap szexelt anyánkkal.

Közben a faterunk sem tétlenkedett, nála elég sokáig nagy volt a jövés-menés a nők terén, míg végül egy anyámtól jóval fiatalabb alig 20 éves csaj lett az élettársa, aki szült neki még egy gyereket -a féltestvérünket.

Faterunk sem volt soha az a szégyenlős fajta, de szerintem nagyon sokszor azt is elfelejtették hogy hétvégén ott alszunk náluk amikor szexeltek :D

Elég korán érő típus voltam, így már kis kamaszkoromban rendszeresen recskáztam ha meghallottam szexelni őket, önkéntelenül is azonnal merev lettem már a hangokra is, és persze a bátyám is keményen verte közben, egy idő után már nem is titkoltuk, és nem is takargatták magunkat egymás előtt, úgyis fölösleges lett volna :D

2023. nov. 21. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!