Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sajnos nem tudok elelvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem tudok elelvezni a noben, csak akkor, hogyha a peniszem kihuzom a no nemiszervebol, akkor sikerul elelveznem. Erdeklodnek, hogy ez mitol lehet, lehet hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű eddig inkább csak maszturbáltál. A kezed keményebben szorít, mint a nő hüvelye. Ahhoz vagy szokva. Nagyon sokaknak nehezen esik rászokni a puncira. Soksok gyakorlás. :)
2009. jan. 3. 09:01
 2/5 anonim válasza:
100%
Ne maszturbálj és ne görcsölj. Nekem is volt ilyen problémám, de hamar túl lehet rajta lenni, ha úgy csináljátok, hogy a következő 2-3 hétben csak petting van a barátnőddel és te nem mész el soha. Egy idő után úgy fogod érezni, hogy szétdurransz, ha végre nem élvezel el. Na akkor próbáld meg, szerintem garantáltan sikerülni fog. Utána pedig rájössz, hogy punciba az igazi. :D 26/F
2009. jan. 3. 10:29
 3/5 anonim válasza:
0%
Lehet hogy homokos vagy:-O Próbáld meg seggbe, hátha...
2009. jan. 3. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
az én csajommal mindig az a szokás (ö elözö barátjával igy csinálta )hogy a hüvelybe kellet elévezni !!! Hát nekem ez furcsa volt mert én nem igy csináltaam semelyik nőmnél sem !! Mindiga hasára élveztem és ez nem tetszet neki !! de mára megszoktam
2009. jan. 3. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért van mert túl sokat maszturbálsz. Ha egy férfi túl sokat maszturbál akkor egy idő után nem tud a nőben élvezni ha csak a végén kiveszi és magának kiveri kézzel.
2009. jan. 4. 21:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!