Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges mindenféle abberáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges mindenféle abberációval születni?

Figyelt kérdés
Nekem a legfőbb a szadista fantázia, konkrétan csonkítás stb, néha a kannibalizmusba is belegondolok. Élvezem a casual szexfantáziát is, de ez különös érzést kelt bennem. Tiniként rátaláltam fake snuff videókra először fojtogatás aztán durvább. Voltak kis tiniként vizisportos fantáziáim is stb. Nem fogok erről agyturkásszal beszélni mert sok mindent nem tudna kezdeni vele. 23f
2023. nov. 18. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Később akakul ki, születni nem születik így senki.

Téged ért elég fény kiskorodban?

2023. nov. 18. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ok, mi a kérdés akkor?
2023. nov. 18. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Vegyél két csupasz drótot. Dugd be a konnektorba.

Remélem kisül belőle valami!

2023. nov. 18. 19:03
 4/11 A kérdező kommentje:
1.Mi köze ennek a napfényhez?
2023. nov. 18. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
A szexuális preferencia nem születik veled.
2023. nov. 18. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen dolgokkal születni, ill. szerezni is, de sok közülük csak későbbi bukkan elő, mondjuk tizenévesként. Azért van értelmünk, hogy felismerjük ezeknek az abnormális jellegét: nem szabad etetni ezeket a gondolatokat, kordában kell őket tartani, és akkor elhallgatnak, te pedig nem válsz a rabjukká.
2023. nov. 18. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha a kérdésed lényege, hogy ez normális-e, akkor azt mondom, lehet az is. Én való életbe sose bántanék senkit, de régen sokat fantáziáltam kínzós erőszakolást, meg lassan meggyilkolósat.

Komplex ennek a pszichológiája és nehéz lenne leírni, de bízz bennem, ez lehet normális. Nem feltétlenül aberráció, csak más, egyedi.

2023. nov. 19. 01:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Pisi nekem is bejon

N

2023. nov. 19. 03:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Na veled se szivesen talalkoznek
2023. nov. 19. 07:14
 10/11 anonim ***** válasza:

AZt már régen megállapították hogy aki nem szexel annak a vágyai, gondolatai szárnyalnak a leginkább.

Tehát ha te is szexelnél akkor lenyugodnál legalább rövid időre.

2023. nov. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!