Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek volt már része pisilős dolgokban, hogyan
és ki kezdeményezte?
a lány hozta fel, hogy izgatja, és próbáljuk ki. Neki tetszett, nekem semleges
45/F
2023. nov. 17. 10:52
A pasim egyszer megjegyezte, amikor mondtam hogy elugrom pisilni, hogy nem kell becsukni a fürdő ajtaját. Először el lett poénkodva, de többször is bedobdta a témát, mire megkérdeztem, hogy nézni szeretnéd ahogy pisilek? Mondta hogy igen. Ebből a következő lépcsőfok az volt, hogy közös zuhanyzás közben pisiltem, aztán ő is. Így kezdődött.
2023. nov. 17. 10:57
En kezdemenyeztem, kozoltem vele, hogy most rapisilek (szex kozben) es megtortent.
2023. nov. 17. 11:56
Néma gyereknek... ha ki akarod próbálni az adott partnerrel akkor megkérdezed, mi lenne a véleménye róla. Nem rontasz el vele semmit HA már vagytok olyan viszonyban (amúgy is dugtok).
2023. nov. 17. 14:39
Én hoztam fel a barátomnak, hogy izgat. Én pisiltem rá, a fordítottját nem engedem azóta sem. Eleinte nem tetszett neki az ötletem, de azóta mindketten imádjuk.
2023. nov. 17. 17:11
Én kezdeményeztem. Izgatott a dolog, kíváncsi voltam rá. Sex után mikor mondta a baratom hogy megy pisilni, mondtam hogy megyek vele. Persze. Vigyorgott csak. Elviccelte. Ez nem jött be. Úgy intéztem, hogy a zuhany alatt sexeljünk. Miután elélvezett letérdeltem és szoptam jó sokáig. Megint mondta hogy pisilnie kell. Oké. Akarom. Pisilj. Nem engedtem el. Elkezdte de mellém. Hiába térdeltem előtte nyitott szájjal. Nem vette a lapot. Megfogtam neki és magamra iranyítottam. El sem hitte eleinte mit csinálok. Melleimre puncimra, aztán a számba. De tetszett aztán neki. Azóta imadja. En is. Gyakran csinaljuk. 19L
2023. nov. 17. 17:35
A pasim hozta fel. Érdekel engem is. Kipróbáltuk, azóta szeretem. Kapni i kább. 26L
2023. nov. 17. 17:40
8/11 A kérdező kommentje:
Jók vagytok, köszönöm. :) Igyekszem majd ihletet meríteni.
Én kezdeményeztem.
A pasim borzasztó szégyenlős ezen a téren, még előlem is elfordul mindig, odébb megy ha kint a természetben kell pisilnie.
Aztán egy közös zuhanyzáskor megkérdeztem, ér-e ha én pisilek a zuhany alatt. Mondja, persze. Megkértem, hogy tegyen úgy ő is. Láttam rajta hogy a komfortzónáján kívül esik, de végül eleresztette, én meg a sugár alá tettem a tenyeremet, utána meg a combomat, ágyékomat.
Nekem borzasztó bensőséges érzés volt. :) Őt sem zavarta, szerencsére. Még ennél tovább nem mentünk, majd szépen fokozatosan.
2023. nov. 17. 21:43
Én hoztam fel anni exemnek. Én nem kerteltem. Egyenes megmondtam, hogy nagyon szeretném ha a számba pisilne.
Ő meg 69ben megtette. Én meg megittam az egészet, aztán egy 2 órás szex lett belőle.
Majd egyszer azt mondta ő is kipróbálná. Elém térdelt bekapta, én meg elengedtem. Ő is itta.
10 éven át havi kétszer ittuk egymásét. Semmi bajom gondom nem volt belőle, és neki se.
Azóta is vágyok rá. Csak már nincs kivel...
2024. jan. 22. 18:52