Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vettetek már úgy magatoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettetek már úgy magatoknak szexjátékot, hogy közben volt párotok?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy az adott szexjátékot egyedül használtátok, mikor pl. a párotok nem volt veletek.

2023. nov. 16. 17:36
A kérdező szavazást indított:
Vettem, és egyedül használtam
Vettem, de aztán mégsem használtam
Nem vettem
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vettrm, aztán először egyedül használtam. Aztán megtalálta az asszony és azóta együtt is használjuk mindkettőnk örömére.
2023. nov. 16. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vettem egyedül, vettem a párommal együtt is. Használom egyedül, meg vele együtt is.
2023. nov. 16. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemnek már előttem is megvolt a vibrije. Egy alkalommal használtuk együtt, de én inkább nyalok-ujjazok, úgyhogy nem erőltettük. Ő alkalmanként használja egyedül.
2023. nov. 16. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sem vettem, hogy szingli voltam. Nincs rá szükségem.
2023. nov. 16. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Páromnak egészségügyi problémája volt ami miatt nem tudtunk szexelni. Megcsalni semmiféleképpen nem akartam, így vettem egy vibrátort.
2023. nov. 16. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kedvenc hobbija, hogy, szexjátékokkal lep meg. :D Egyedül is használom, szoktam neki készíteni videókat,arról ahogy használom,illetve időnként élőben nézheti meg.
2023. nov. 23. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Veszek és szeretném is ha használnánk. :)
2023. nov. 23. 15:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!