Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » [Nem konkrét eset] Azt mondják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X0 kérdése:

[Nem konkrét eset] Azt mondják, egy érettségivel rendelkező magától rájön, hogy játszható ki a kémiai kasztrálás, de nekem nem tűnik olyan egyszerűnek. Hogy?

Figyelt kérdés

Nem rólam vagy ismerősömről van szó, Magyarországon élek ahol ilyen nincs. Egyes országokban, szex miatt elítélteknél, a büntetésük letöltése után, miután szabadulnak, kémia kasztrálás van: vágycsökkentő injekció, mely a herék tesztoszteron-termelését csökkenti le. A hatása tudtommal 3,5 - 18 hónap, és 3 havonta adják injekcióba, tudtommal valami olajféleségben van oldva a hatóanyag, így beépül a zsírszövetbe, és onnan lassan szabadul fel. Tehát közvetlenül utána végzett vérátömlesztéssel se játszható ki.

A legegyszerűbb tesztoszteron injekciót beadni: nem mondja el az orvosnak mit kapott, azt mondja nincs nemi vágya, az hormonszint-mérés után felírja vagy beadja neki? Ilyen egyszerű? Vagy akkor is felírja ha tudja mi az oka?

Lehet külföldre is költözni, de ahhoz meg letelepedési engedély kell.

Ha elbújik, gondolom körözést adnak ki, szóval ez nem olyan egyszerű.

Lehet allergiás tünetet tettetni.

Lehet pszichiátriai beteget tettetni, hogy attól, hogy neki ilyet akarnak adni, vagy hogy adtak, dühöng.

Egyik se tűnik olyan marhakönnyűnek nekem.

2023. nov. 15. 15:32
A kérdező szavazást indított:
Tesztoszteron orvos által
Tesztoszteron illegális forrásból
Külföldre költözés
Elrejtőzés
Mellékhatás tettetése
Dühöngés tettetése
Egyéb
3 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem járható, hogy megvárja amíg kiürül a hatóanyag??? S amúgy miért kapta az injekciót? Ilyesmit pedofiloknak szoktak adni, az meg örüljön neki hogy nem herélték ki!
2023. nov. 15. 15:35
 2/7 A kérdező kommentje:

1-es: nem, mert 3 havonta kapja, és 3,5 - 18 hónap alatt ürül ki. Mint írtam, elraktározódik a szervezetben, és onnan lassan szabadul fel: nem rögtön az összes, hanem 3,5 hónapra elegendő adagot adnak neki egyszerre.

Gyerekkel szexuális kapcsolatot létesítőknek szokták adni: ha csak azért használt gyereket, mert az könnyebb megszerezni, nem azért mert jobban tetszik neki mint a felnőtt, akkor nem pedofil. A pedofil nem ivarérettnek kinézőhöz vonzódót jelent, tehát aki 13 évesnek kinézőhöz vonzódik, az már nem pedofil, hanem hebefil.

2023. nov. 15. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 attól még egy pedofil f.sz. Ha valaki megrontaná a gyerekedet akkor érdekelne hogy azért teszi mert vonzódik hozzá, vagy mert nem kap mást? Ugyanúgy ki akarnád herélni bármiért is tette.

Örüljön neki, hogy ennyivel megúszta, nagyon sok országban felakasztanák, vagy kiherélnék ezért, vagy kapna olyan hosszú börtönbüntetést hogy totál roncsként jönne ki (főleg azok után amit bent kap a zárkatársaitól - gyűlölik a kóterben a pedofilokat a rabtársak is).

2023. nov. 15. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kurrrva jó, mindenhol be kéne vezetni
2023. nov. 15. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem népszavazás nélkül támogatná mindenki! (ha már akasztani sajnos nem lehet valami hülye píszi jogvédelem miatt)
2023. nov. 15. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös: én nem. Óvodás korom óta egy perverz állat vagyok, kifejezetten élveztem volna, magamtól vágytam rá. Igen, akkor, amikor még ha én kezdeményezem, és a másik belemegy, úgy tekintik hogy a másik erőszakolt meg engem. Egyénileg kellene minden egyes gyereknél megállapítani, hatósági gyerekpszichológusok által.
2023. nov. 16. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 perverz vagyok én is, BDSM, gangbangek, a legkülönfélébb parafíliák, de a pedofilokat fellógatnám a tökeiknél fogva.
2023. nov. 16. 12:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!