Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha ennyire fáj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ennyire fáj?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de a párommal már egy ideje próbálkozunk, viszont kb. csak a teteje megy be és utána már nagyon fáj. Esetleg tudtok rá valami megoldást, vagy csak próbálkozzunk tovább, és jobb lesz?

2023. nov. 14. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Egy kis ugyes kukis elveszi a szüzességed majd johez a nagyobb
2023. nov. 14. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Talán mégsem érdemes próbálkozni, ha nem kívánod. Még nem lehetsz egészen felkészülve, vagy nem vonzódsz igazán hozzá. (Talán mindkettő igaz?)

Nyugodj meg, mert nem mindenki készül fel fiatalon a szexuális életre. Rengeteg minden okozhatja a vaginizmust. Vallási okok a családban, stb.

Ui: én most már nagyon örülök, hogy ezt az oldalt csak 35 éves koromban ismertem meg 2009.-ben. Nagyon elcsodálkoztam, amikor olvastam egyet s mást. (Akkor sok minden más volt itt.)

2023. nov. 14. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért kulombség van fájdalom és fajdalom kozott is. Es ezt csak te érzed. Viszont van akinek ez picit jobban fáj. Lehet hogy egyszer egy nagyobb levegot kéne venni, és (természetesen ésszeru határok kozott) tulesni az elso betevésen.
2023. nov. 14. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Az is elképzelhető, hogy talán műtéttel, altatásban lehet elvégezni a szűzhártya kivételét. Fájdalommentesen.

(Már ha ilyen lehetséges egyáltalán és nem képtelenség...)

Nekem pl. annak idején többszöri kísérletezésre szakadt csak át rendesen. De akkor gyenge voltam és eléggé csordogált a vér, a közösülés után az akkori párommal. (Nagyon vastag volt.)

Nagyon-nagyon régen volt, 1997. tavaszán, áprilisban.

2023. nov. 14. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4: na ez mekkora f.szság:D

Mármint a szűzhártya kivétel műtéti úton

Kérdező, ez alapján vagy nem izgulsz fel kellően és több előjáték kell, vagy vaginizmusod van, de akár más nőgyógyászati problémád is lehet. Mindenképpen elmennék vele dokihoz

2023. nov. 15. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljátok síkosítóval csinálni eleinte.

Igyál egy pohár bort szex előtt, fontos hogy ellazulj, ne görcsölj!

A srác óvatosan tolja be! Ha nagy neki, akkor főleg, és nem kell tövig! Csókolózzatok közben, attól is nedvesebb leszel!

Sok sikert! Majd írd meg, hogy haladtok! ;)

2023. nov. 15. 04:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Több előjàték kell
2023. nov. 15. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak te tudod a választ.

Nekem anno eléggé fájt (hosszú előjáték, kiadós nyalás, bor, minden után is), de igazából vágytam rá, akartam, és a szakadás után hamarosan enyhült a fájdalom. Szerintem ha 25 évig várok még, akkor is fájt volna, mert vastag volt és erősen vérzett.

Ha valakit aggaszt, 19 voltam amikor mindez történt, és én irányítottam, hogy mikor mi történjen.

2023. nov. 16. 07:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!