Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Alám nyúltak tesiórán? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alám nyúltak tesiórán? L

Figyelt kérdés

Mikor középiskolás voltam (12.osztály volt), akkor testnevelés órán 3 as párokat kellett alkotni. Engem 2 fiúval tett össze a tanár, és olyan feladat volt, hogy át kellett vinniük engem A pontból B-be. A kettő srác így össze fonta a kezét, nekem pedig ra kellett ülni, és úgy vittek. Közbe meg fogdostak (nem volt jó, egyik srác sem jött be) .

Én nem akartam utána csinálni a feladatot, de a tanár azt mondta, hogy akkor egyest kapok.

Helyes egyáltalán ilyen feladatnál különböző neműeket össze tenni ? Mit gondoltok?

2023. nov. 14. 14:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk úszáson volt ilyen. L.
2023. nov. 16. 10:52
 22/30 anonim ***** válasza:
#21 És úszáson hogyan nyúltak alád? Elmeséled részletesen?
2023. nov. 16. 14:07
 23/30 anonim ***** válasza:
22 itt nem, írj privátot, hogy lássam a neved, nem vagy e a “feketelistámon”.
2023. nov. 16. 14:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Feketelista = lista azokról a felhasználókról akik előtt már lebuktál, hogy kamuzós fiúcska vagy.
2023. nov. 16. 14:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod 24 es. Te is lehetsz egy 80 éves vén farokhúzogató, aki fiatal srácnak mondja magát. Az anonim oldal már csak ilyen. Amúgy L, de erről sosem fogsz megbizonyosodni. A feketelista meg akiket tiltottam a trágár stílusuk miatt, és mivel nem jött privát, sanszos, hogy köztük van.
2023. nov. 16. 14:34
 26/30 anonim ***** válasza:
Valóban igaz, hogy egy lánynak mondott irogató is lehet egy férfi. Addig amíg nem nézik meg egymást kamerán. 😀 Amúgy én nem voltam trágár senkivel. Azt mondják én jó beszélgetőtárs vagyok.
2023. nov. 16. 15:12
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
De aki megmutatja magát kamerán, miért jön anonim oldalra?? Ennek nem az a lényege, hogy úgy válaszolunk, hogy névtelenek, arctalanok maradunk?
2023. nov. 16. 15:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Úgy viszont mi értelme írogatni, hogy nem is nő az illető hanem férfi? Akkor jelöljék be egymást FB-on
2023. nov. 16. 15:37
 29/30 anonim ***** válasza:
93%
Nincs semmi értelme, ezért nem is értem, miért gondolják. Amúgy ha elhárítom az ismerkedést, mert nem ez a célom itt, vagy nem küldök képet, engem is mindig “lepasiznak” sértődöttségükben , mint ahogy itt is korábban, viszont ez engem egyáltalán nem érdekel, csak nevetek rajtuk.
2023. nov. 16. 16:01
 30/30 anonim ***** válasza:

Itt a testnevelő tanár követett el hibákat, nem is egyet, de testnevelő tanároknál megszokhattuk, hogy csak hajtani tudják a népet és megutáltatni a mozgást a tanulókkal.

Először is, meg kellett volna kérdeznie a tanárnak, hogy miért nem akarod tovább csinálni a feladatokat. Több komoly oka is lehetne, akár sérülés is.

Másodszor, a testnevelő tanárnak nagyon is tudnia kellene, hogy ilyen feladatoknál, amiket fiúk és lányok közösen végeznek és testi kontaktus is van, előfordulhatnak dolgok. Ő ebbe bele se gondolt? Egyáltalán volt neki diplomája, vagy csak behívtak valakit az utcáról, mert nem volt, aki megtartsa a tesiórát?

2024. jan. 6. 13:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!