Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok elmenni! Mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elmenni! Mit tegyek hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

ha magamnak csinálom el tudok menni de akkor sem az ujjamtól hanem egy tárgytól..és csikló orgazmusom van, sosem volt még hüvelyi. de ha a párommal vagyok, nem mindig tudok elmenni, csak nagyon ritkán, de azt is csak úgy ha magamnak izgatom a csiklóm.

mit tegyek hogy könnyebben eltudjak menni? olyan jó lenne minden alkalommal elélvezni, de nem megy. kapszula, vágykeltő, vagy valami tudna ezen a bajomon segíteni?

2009. jan. 2. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
[link] ( erre gondoltam ) .. hátha segít a kép
2009. jan. 2. 23:45
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem igazán segítene semmilyen kapszula
2009. jan. 2. 23:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ne legyél már buta! Elsőnek nem érné meg minden lehetséges pózt kipróbálni,amik esetlegesen mindkettőtöknek jólesnének,minthogy pirulákat szedsz be??
2009. jan. 2. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Lehet, h most nagyon buta kérdést fogok feltenni, és sokan leszóltok érte, de mennyi idős vagy, ha szabad megkérdezni?

És a párod mennyi idős, stb.

Ilyen általános kérdésekre, ha tudsz választ adni, akkor lehet, h ezeknek tudatában többet tudnánk segíteni neked.

2009. jan. 3. 10:45
 15/19 anonim válasza:
szerintem neked kell kitapasztalni hogy melyik poz jo. Mindenkinek máshogy jo :) eleinte én se tudtam nekem hogy "jobb"..végül rájöttem ha fölül vagyok. Ugyan meg kell találni azt a pontot,de akkor 100 %-os :-P
2009. jan. 3. 12:31
 16/19 anonim ***** válasza:
de jó neked te legalább tudod milyen orgazmusod vaan mert én meg nem tudom !! Ezt honnan lehet tudni épp milyen orgazmusom van ???
2009. jan. 3. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
orgazmus = egészség
2009. jan. 3. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem kapszula, de krém van ami a csiklóba maszí
2009. jún. 18. 07:38
 19/19 anonim ***** válasza:
rozva vérbőséget okoz és sokkkal könyebben lesz orgazmusod. Tapasztalat még nincs, de tervezem a beszerzését. Sexshop-okban lehet kapni, keress rá.
2009. jún. 18. 07:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!