Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexeltél úgy, hogy más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél úgy, hogy más is volt rajtatok kívül a szobában? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 23:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, többször. 1 szoba volt és többen laktunk ott. Takaró alatt, hálózsákban, nem nyíltan.
2023. nov. 13. 00:02
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt másra lehetőség.
2023. nov. 13. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, most szombaton - hogy történt... odamentünk a swignerklubba, átöltöztünk és beszálltunk két másik pár mellé 😂
2023. nov. 13. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mindig egyedűl csinálom.
2023. nov. 13. 01:31
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Régebbi sztori, de igen. Akkori barátnőmék kis nyaralójában. Két hálószoba volt, egyikben a szülei, másikban meg mi és a lány öccse aludtunk, hárman. Este a takaró alatt hamar ránktört a vágy...

Eleinte kicsit zavarban voltam, mert éreztem, hogy nem alszik a srác, de annyira kívántuk a szexet a barátnőmmel, hogy muszály volt dugnunk! Úgy élveztünk el, hogy befogtuk egymás száját!

Reggel mikor felébredtem, láttam az öccse boxerját az ágya mellett, telelőve...! Akkor már biztosan tudtam, hogy fent volt és kiverte ránk közben! :D

2023. nov. 13. 04:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Anno kolosként csajommal takaró alatt hogy közbe ott aludtak szobatársak
2023. nov. 13. 06:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen a baràtom húga ott aludt a szobàban. Közös volt a szobájuk. L
2023. nov. 13. 07:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, többször is. Egyszer egy csaj buli közben a szobájában leszopott. Ágyon feküdtem, ő pucsított az ajtó felé. Bejött egy srac, szerintem meglátta, de olyan részeg volt, hogy lefeküdt aludni.
2023. nov. 13. 08:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Régen történt, balatonon voltunk akkori bnőm családjával nyaralni, neki van egy bátyja és egy huga. Egyik késő éjszaka jöttünk vissza a buliból és már nem volt szomjas egyikőnk sem, Bementünk a szobába, ahol mi 4-en laktunk és szexről beszélgetve ránktört a vágy, a takaró alatt levetköztünk és elkezdtünk szexelni, ők pedig nézték. Azonban a takaró néha lekerült a mozgás közben, 2 alkalommal is, harmadik alkalommal már nem érdekelt és takaró nélkül folytattuk úgy, h a 2 testvére végignézte.

Aztán soha nem beszéltünk erről senkinek.

2023. nov. 13. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Igen. Barátnőm filmezett minket. Swinger. Más most nem jutt eszembe.
2023. nov. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!