Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan nők, akik egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán maszturbálnak?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 21:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, én egyaltalán nem szoktam, soha se csináltam
Próbáltam már, de nem szoktam
Próbáltam már és nagyon ritkán szoktam, több havonta
Próbáltam már, de csak havonta 1-2-szer szoktam
Azért nem szoktam, mert párkapcsolatban élek
Párkapcsolat mellett ritkán szoktam
Csak akkor, ha nincs pasim
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak, s akkor mi van? Nem egyformák az emberek. Más meg napi 3x csinálja - egészségére :) Csináld annyiszor és úgy ahogy neked jól esik és sz.rjál rá mások mit gondolnak róla!
2023. nov. 12. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem en azert nem szeretem magamnak mert az elso orgazmusomat se magamnak okoztam
2023. nov. 12. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Rengeteg ember van, aki nem maszturbál.
2023. nov. 12. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban rendes kielégítés mellett nem kívánom magamnak.

Ha nincs más nagyon ritkán szoktam de jobban szeretem a hús-vér 🍌 ahoz azért hasonlítani se lehet se az érzést se maga az orgazmust.

2023. nov. 13. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Korábban több igényem volt rá, de az utóbbi másfél évben talán kéthavonta egyszer ha kedvet kapok hozzá, mert van jobb elfoglaltságom is. A kapcsolatom egy fos, köszönhetően a kretén pasimnak, de a gyerek miatt még próbálok esélyt adni neki, hogy együtt maradjunk. Egyébként az autózás kitölti a felesleges perceimet, ezerszer jobb bármilyen szexnél az az adrenalinlöket, amit egy jó kis kanyargós út ad.
2023. nov. 14. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Sokan nem csinálják. Ugyancsak sokan vannak,akik minden nap szexelnek, és van akinek elég heti 1*. Olyan is, akinek havi 1*. Addig amíg mindkettőjüknek jó a felállás, az mindaddig teljesen normális. Én maszturbáltam fiatalon már, és csak profitáltam belőle,mert megismertem a saját testem és függetlenül attól, hogy, a szexuális érdeklődésem korán kezdődött, a szüzességemet nem veszítettem el korán. Ennek megfelelően megfelelő döntéseket hoztam. És azóta is szuper a szexuális életem, pedig azóta már házas vagyok. Ma már csak a férjem szórakoztatására csinálom. Sokszor sajnos megfigyelhető,hogy aki nem csinálja, nem tanulja meg, hogy okozzon örömet önmagának, igen gyakran a kapcsolataiban sem tud eljutni az orgazmusig.
2023. nov. 23. 17:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!