Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még szűz vagyok. Önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok. Önkielégítés után egyből lankad. Gondot jelent majd ez szex közben a továbbiakban?

Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel elsőre úgy fox elmenni, mint a rakéta, gondot fog jelenteni, ha a csajod nem lesz izgatóbb, mint a jobb kezed.
2009. jan. 2. 23:25
 2/7 hnle ***** válasza:
100%
Nyugi haver, nekem is lankad :D Ha nem szeretnél felsülni szex közben probáld meg minél tovább visszatartani a cuccost és így nem fog lelankadni :P
2009. jan. 2. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
miután elélveztél kell regenerálódási idő, szóval egyből utána normális ha nincs merevedés.... minimum fél óra múlva kényelmes próbálkozni újra, kb.
2009. jan. 2. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ennyi baromság után, nem bírom tovább. Szegény kiscsákóra szívbajt hozzátok. Tehát kisöcsém a helyzet az, hogy naná, h lankad, nem vagyunk sorozatlövők, mint a csajok. De ez normális, majd ha csaj lesz alattad más lesz a helyzet. Akkor, ha esetleg gyorsan elmész az azt jelenti, hogy nagyon fel vagy húzva és akkor lehet, hogy tudod folytatni durranás után is. Mivel ilyen tapasztalatlan vagy, el sem tudod képzelni, mennyivel izgatóbb igazi csajjal, mint a kezeddel. Ha pedig nem vagy ehhez eléggé felhúzva, akkor nem is fox már olyan gyorsan elmenni, szal megint nem gáz. Szerintem akkor parázz majd, ha gond van, ne előtte.
2009. jan. 2. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Azért ez kicsit gáz, hogy ilyet nem tudsz, hogy ez így működik, nem vagyunk mi sorozatlövők. :P
2009. jan. 2. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem meg a maszturbálás és a szex két nagyon különböző dolog. Maszturbálás közben mindig a gyorsaságra is törekszem, 3-5 perc és kész. A szex egészen más, ott mégse mentem el az elején se nagyon hamar, sőt(bár amennyire ismerősökkel beszéltem ez a ritkább) nem tudtam elmenni az első 3-4 alkalommal (pasi vagyok). Ami miatt nem tudtam elmenni az az izgulás miatt volt, ez gátolt az orgazmusban, lehet hogy valakire meg úgy hat az izgulás(meg persze a felszabadulás hogy végre szexel meg nehogy elmenjen stb) hogy egyből ellő, de hosszútávú következtetést nem kell egyikből se levonni, főleg parázni nem szabad egyik dolog miatt se. Egy kis gyakarolat, önbizalom az ágyban és onnantól nem lesz gáz, kontrollálható különböző technikákkal az egész.
2009. jan. 3. 00:04
 7/7 anonim válasza:
azt cáfolnámamit az előző kommentelő irt hogy orgazmus után kb fél óra mire képes lessz felálni mert ez sokmindentől függ hány menet volt és milyen időközönként de a fáratság is közrejátszik! De a kérdezőnek mondom hogy nem lessz ott gond öcsi ;) és ha netán gyorstüzelő lennél előtte egy orál és utánna sokáig is állni fog ;)
2012. jan. 3. 23:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!