Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kamaszfiús anyukák, nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszfiús anyukák, nálatok tabutéma a szex vagy a maszturbálás otthon?

Figyelt kérdés
Szoktatok ezekről a témákról beszélgetni otthon? Persze nem az, hogy mikor hogy éppen mit csinált, hanem úgy általánosságban véve, ha valahogy feljön. Érzitek, hogy ilyenkor a fiatok kínosan, vagy ti kínosan érzitek magatokat? Esetleg ha már véletlen láttatok olyat, amit nem valószínú, hogy kellett volna, beszéltetek róla utána? Lehet hogy a magyarázat kicsit összevissza, de remélem, azért érthető.

2023. nov. 12. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

három gyermekem van: 18L 16F 14F

Egyáltalán nem tabu!

Mindent megbeszélünk, nem sunnyogjuk el a "kényes" kérdéseket.

Így aztán nem is kényesek azok a kérdések.

A fiúk tudják, hogy a nővérük menstruál, tudják hogy ez miért van, miből áll, mért kell a tampon/betét és miért hisztisebb néha a csajok szekciója.

A lányom sokat segít az otthoni munkában. Teljesen természetes, hogy rengetek foltos lepedőt kell mosni a két hímnemű éjszakai ábrándozásának eredményeiből kifolyólag: csak poénkodásból merül fel ez témaként, különben ezt természetesnek tartjuk.

Igen, (véletlenül) láttam már a gyermekeimet masztizni, beszéltünk is róla: nincs bűntudatuk mert nálunk ez nem tabu-téma.

Szerintem ez így normális.

2023. nov. 12. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es

akkor te egy jó szülő vagy

én nálam nem kezelték így a szülők, ilyen jellegű kérdések sose voltak megbeszélve

anno emlékszem rendesen rosszul kezelték mikor megláttak masztizás közbe, ahogy te fogalmazol ez a bűntudatkeltés

utánna inkább csak nem akartam semmit sem elmondani nekik ami tart a mai napig. Nekem nincs jó kapcsolatom a szüleimmel de már nem is érdekel. Mellékesen de azis rátett hogy kisebbként csak lábalatt voltam szóval ezért se tanultam ugymond semmit a szerszámokról és hasonló manusos dolgokat apámtól. Minden ilyet magamnak tanítottam meg vagy munkahelyen tanultam az idősebbektől . Remélem sok szülő idetalál eme kérdéshez és meglátják amit írtam. Reménykedem hogy segít másoknak hogy másképp gondolkodjanak a gyereknevelésbe

2023. nov. 12. 16:47
 3/5 gabor49 ***** válasza:
tabunak a legtobb helyen nem tuda de ritka hogy szulok errol beszelnek a gyerekeikkel foleg a tinik nem akarjak
2023. nov. 13. 06:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem benyitni a szobajaba az alap.
2023. dec. 25. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-esnek van igaza, ez kéne legyen a normális.

Amiről nem beszélünk abból tabu téma lesz, később se fognak merni beszélni róla ha nagy a baj akkor se.

2023. dec. 25. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!