Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hogy ismerte meg a nőjét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy ismerte meg a nőjét?

Figyelt kérdés

Nem a hely érdekel,hanem a folyamat.

Hogy lett csók,szex,stb.?

2023. nov. 11. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát nő vagyok de leírom hogy ismertem meg a párom...

egy társkereső oldalon ismertem meg, első találkán eljött értem majd felvitt magához beszélgettünk és hazajöttem, majd mentem nála ismét még vagy 3x és elcsattant az első csók.Először 1 hónap után aludtam vele akkor történt pettingelés, kinyalt és ennyi.Szűz voltam 19 éves.Majd lefeküdtem vele 2-3 hónap után amikor készen álltam, rajtam függött.Azóta együtt vagyunk (9éve)

2023. nov. 11. 21:00
 2/11 A kérdező kommentje:
1,ok,köszi!
2023. nov. 11. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha gondolod segítek ha ismerkedés elött állsz.Tanácsot adhatok ha leírod pl privátban az adott szituációt.
2023. nov. 11. 21:11
 4/11 A kérdező kommentje:
3,nekem nem jött be az on-line társkeresés.Élőben meg nem igazán tudom,hogy hogy megy ez.Eddig mindig besültem,mert egy eü. problémám miatt nincs önbizalmam.
2023. nov. 11. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
,,nőjét" 💀💀💀
2023. nov. 11. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
5,igen.Mi ezzel a bajod?
2023. nov. 11. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit rendhagyó volt az ismerkedés, mert ő kezdeményezett először. Közös ismerősön keresztül találkoztunk először, aztán másnap bejelölt Facebookon és rám írt egy olyan dologgal kapcsolatban amiről előző este beszélgettünk. Aztán elkezdtünk dumálni, és pár nap beszélgetés után megkérdezte hogy nincs-e kedvem elmenni vele az állatkertbe. Igen, az állatkertben volt az első randink :D

Aztán onnantól néha én hívtam randira, néha ő. Azt tudni kell hogy én nagyon megszűröm hogy kit engedek közel, úgyhogy nagyon hosszú volt mire "hivatalossá" tettük a dolgot, és ez főleg miattam volt. Kb 3 hónap is eltelt. Akkoriban egyáltalán nem tudott főzni, úgyhogy mondtam neki hogy jöjjön át hozzám, veszek alapanyagokat és főzünk együtt egy vacsit, aztán vacsora közben kérdeztem meg hogy akkor hogyan tovább, hivatalossá tesszük-e a dolgot. Első csók a negyedik randin volt (ez is szerintem inkább miattam, mert tartom a 3 randis szabályt). Szex pedig kb egy hónap elteltével. Nem akartam erőltetni, mert előttem nem volt senkivel, és akkor még nem tudtam hogy komoly lesz-e a kapcsolat, vagy csak egy szokásos futó kaland. Annyi meg volt bennem hogy nem akartam neki én lenni az első, ha nem vezet sehová ez az egész. Közel két éve vagyunk együtt, ami alapjáraton kevésnek tűnhet, de ez az első igazi kapcsolatom ami tovább jutott az ismerkedős fázison, mert mint mondtam nagyon kemény szűrőm és magas elvárásaim vannak.

2023. nov. 11. 22:12
 8/11 A kérdező kommentje:
7,köszönöm a bő infot!
2023. nov. 11. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Melyiket éppen hol, közös baráti társaságban, munkahelyen, de volt akit szórakozóhelyen (alkalminak indult az fejlődött tovább).
2023. nov. 11. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn. De nem volt még internet, hanem egy iroda nyílt a mi utcánkban. A férfiaknak le kellett tenni az asztalra egy ezrest, a nőknek ingyen volt a regisztráció. 1-2-3 hónap múlva értesítettek telefonon, ha lett számodra egy jelölt. Ha nem tetszett, még 2x kérhettél egy újat. Nem tudom, dolgoznak -e még? Vagy átkerült az egész az internetre? Azután ha tetszett, randizgattunk. Előtte 2x volt olyan csajom, akik lekaptak az első randevún, és ők csókoltak először. Jelenlegi párom viszont nem volt kezdeményező. Emiatt én vártam vele pár hetet. A szexet fél év múlva kezdtem el feszegetni, de akkormár a jeggyűrűnk is megvolt. De nem tette szét a lábát, azt mondván, zavarta a gondolat, hogy a szülei a szomszéd szobában... Viszont az esemény utáni tablettát ennek ellenére bevette. Szándékom ellenére mégis így teljesült a vallási előírás, hogy csak a nászéjszakán lehet szexelni először.
2023. nov. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!