Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a ferfi egyre kevesbe akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferfi egyre kevesbe akar velem szexelni h keltsem fel ujra a vágyat?

Figyelt kérdés

Probalok valtozatos lenni h ne legyen unalmas, nem hiztam meg meg nem vagyunk rosszba sem szoval nem ertem miert kíván egyre kevesbe.

Tudom jonnek olxanok h van neki más noje. Ezt inkabb hagyjuk, a kerdes szigoruan az hogy mit tegyek h felcsiholjam a vágyát felém

2023. nov. 11. 20:21
1 2
 11/14 Á.Zoli ***** válasza:

Nincs rá pontos magyarázat. Sajnos egy idő után a legszebb test és lélek is unalmassá válik mindkét oldalról. Valamivel az agyat kell becsapni folyamatosan és az ismerkedési fázis szintjén tartani, ami szerintem lehetetlen próbálkozás...

Én is dolgozok rajta évek óta...

2023. nov. 12. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem tudom..

Próbálsz csábosan nézni rá.

Belekevered a szexuális jellegű dolgokat a normál mindennapi beszédedbe.

Random odamész, megkérdezed, hogy megnézhetsz-e rajta valamit. Aztán megfogod a farkát, majd annyit mondasz, jó, még a helyén van.

Rövid szoknyában hajlongasz előtte.

Végigsimítasz rajta, közben rácsodálkozva megkérdezed: te izmosodtál?

Megkéred, hogy masszírozzon meg, vagy te őt.

"Add ide a kezed", és rárakod valamelyik intim testrészedre, annyit mondasz: "Nőttek\Szerinted is nedvesedek"?

Hisztizve siránkozva kéred hogy dugjon meg. Még meg is sértőthetsz, bedurcizhatsz.

Amikor betér a hálószobába te meztelenül várod, esetleg egy vonzó pozícióban. Teljesen váratlanul

Vagy ez, odamész hozzá és ezt mondod: "Kicsit sápadtnak tűnsz. Ne félj tudom mi a megoldás." *letolod a gatyáját* *aztán lecummantod*

Nem tudom :D most hirtelen ezek jutottak eszembe. Remélem valamelyest segített.

Én úgy tudom ezeket a dolgokat, hogy a vágy nem az aktus közben keletkezik, hanem előtte, esetleg jóval előtte, tehát akkor kell feltüzelni.

2023. nov. 12. 23:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h abba a pillanatba jon nala elo a vágy, ugy hogy magatol vagyjon ram h nem kell bedobnom magam az ritka. Hogy tudnam elerni h besibas nelkul is magatol megkivanjon? Belso tulajdonsagokon kene valtozni?
2023. nov. 13. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:
165cm és 75kg?
2023. nov. 13. 11:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!